Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 από το panelladikes24





















Το panelladikes24 συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 καθώς με επίπονη δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 - Ενημέρωση.

Επίσης, και σε όσους δεν τα κατάφεραν ή δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές πρώτης προτίμησης εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε σε όλους τους υποψήφιους ότι το σημερινό αποτέλεσμα είναι μία στιγμή της ζωής τους με μεγάλη σημασία χωρίς όμως να εξασφαλίζει τίποτα αν δεν συνεχιστεί η προσπάθεια με θέληση και με επιμονή.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το panelladikes24 θα ενημερώνει με συνεχείς αναρτήσεις για τα πρώτα βήματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ σχετικά με τις εγγραφές, τις μετεγγραφές φοιτητών κ.ά.

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ. Το panelladikes24 είναι ότι καλύτερο στην ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιος μου έχει 8985 το μέσο όρο 8000 είναι επαλ έχει δήλωση αεν πλοιαρχων μηχανικών περναει καπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Panelladikes24 ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εγώ πάντως είμαι ήσυχος και νιώθω σιγουριά όταν ενημερώνομαι από σας. Πολλά χρόνια σας παρακολουθώ. Πάντα έγκυροι. Υγεία σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε πολυ το πανελλδικες24 για την πληρη ενημερωση που μας παρειχε καθολη τη διαρκεια της χρονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή