Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Ολοκλήρωση στρατιωτικής εκπαίδευσης Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών 2019 - Φωτογραφίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολοκλήρωση στρατιωτικής εκπαίδευσης Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών 2019 - ΦωτογραφίεςΤην Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε το 4ο Σχολείο εκπαίδευσης στη μηχανοδήγηση, των πρωτοετών Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών, στο ΚΕΠΒ Θήβας και στο ΚΕΤΘ Αυλώνας αντίστοιχα. 

Οι Δόκιμοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευση που αποσκοπούσε στην ανάπτυξη δεξιότητας στην οδήγηση οχημάτων Β΄ και Γ΄ κατηγορίας και στη γνώση βασικών στοιχείων μηχανολογίας. 

Στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν στα δυο Κέντρα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Δαμουλάκης επέδωσε στους Δόκιμους τα Αποφοιτήρια του Σχολείου, ενώ στους τρεις πρώτους εκπαιδευόμενους απονεμήθηκε από τις Διοικήσεις των Κέντρων, το διακριτικό σήμα του Σχολείου που θα φέρουν κατά τη διάρκεια φοίτησής τους στις Σχολές τους.

Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου οι Δόκιμοι ξεκίνησαν την Πυροσβεστική Εκπαίδευση στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Κηφισιάς και στη Σχολή Πυροσβεστών της Πτολεμαΐδας.

Άλμπουμ: Ολοκλήρωση στρατιωτικής εκπαίδευσης Δοκίμων Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών 2019



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου