Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Υπομονή και επιμονή μέχρι το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Υποψήφιοι και γονείς πρέπει να διαβάσετε την ανάρτηση

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπομονή και επιμονή μέχρι το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Υποψήφιοι και γονείςΟι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 δεν έχουν ολοκληρωθεί και ήδη πολλοί υποψήφιοι και μέσα ενημέρωσης (που συνήθως έχουν μικρή σχέση με το αντικείμενο) ασχολούνται με τη διακύμανση των φετινών βάσεων. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.

Προφανώς και δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και το κυριότερο υπάρχουν ακόμα μαθήματα προς εξέταση (ένα ή δύο) που μπορεί να επηρεάσουν την κατάσταση.

Σχετικά με τους υποψήφιους είναι μεγάλο το άγχος που έχουν για να μπορέσουν να εισαχθούν σε μια σχολή της επιλογής τους, το οποίο γίνεται μεγαλύτερο αν νιώσουν ότι δεν πήγαν καλά στην εξέταση κάποιου μαθήματος. Αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν πρέπει να τους επηρεάσει και πρέπει να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις όσο καλύτερα μπορούν. Η αντίδραση αυτή τώρα είναι η ορθή γιατί δεν γνωρίζουν ακριβώς τις επιδόσεις των άλλων υποψηφίων αλλά και πώς θα διαμορφωθούν τα νέα δεδομένα με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου που διαφέρει εντελώς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης στο βωμό της τηλεθέασης και των ''κλικαρισμάτων'' συνεχώς ασχολούνται ακόμα και εν μέσω εξετάσεων για το πώς θα διαμορφωθούν οι φετινές βάσεις. Αυτό όμως που προσφέρουν δεν είναι σωστή ενημέρωση και μόνο αποπροσανατολίζουν και αγχώνουν υποψηφίους και γονείς.

Το panelladikes24 συνιστά σε όλους ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Και να θυμάστε, όλα μπορούν να αλλάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Θυμηθείτε όσοι ασχολείστε με το ποδόσφαιρο τι έγινε στους φετινούς ημιτελικούς αγώνες του Champions League. Και αν δεν ασχολείστε μπορείτε να ψάξετε στο google.

Καλή συνέχεια σε όλους τους υποψηφίους.

Δείτε επίσης: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων 2019

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή προσέγγιση. Και επιτυχημένο παράδειγμα. Ευχαριστούμε panelladikes24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάσεις βάσεις βάσεις. Μαμάδες ηρεμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panelladikes24 ΜΠΡΑΒΟ..!!!!! Έτσι ακριβώς είναι!!! Συγχαρητήρια σε όλους-ες σας για την ενημέρωση που μας κάνετε όλα αυτά τα χρόνια και για τα τόσο καλά λόγια σας. Ευχαριστούμε πολύ. Υγεία και χαρά σας εύχομαι πάντα. Ένας πατέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και εμείς έχουμε ευθύνη για τα μέσα που επιλέγουμε για να ενημερωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το panelladikes24 είναι ότι πιο έγκυρο για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Και όσοι ενδιαφέρονται φέτος για τις ΑΕΝ το έχουν καταλάβει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή