Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Τι γίνεται αν ασθενήσει κάποιος υποψήφιος των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά τη διάρκεια της εξέτασης

Σχετική εικόναΜετά από ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την περίπτωση στην οποία υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων ασθενήσουν κατά τη διάρκεια της εξέτασης, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- Αν κατά τη διάρκεια της εξέτασης λόγω ξαφνικής ασθένειας υποψήφιος ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, αναγκαστεί να διακόψει την εξέτασή του, η Λυκειακή Επιτροπή ή η Εξεταστική Επιτροπή κατά περίπτωση, αφού συντάξει σχετικό πρακτικό, αποστέλλει για φύλαξη το γραπτό δοκίμιο στην οικεία 3 ΕΕΔΔΕ και αντίγραφο του πρακτικού στο Βαθμολογικό Κέντρο ενημερώνοντας για την απουσία του υποψηφίου. 

- Ο υποψήφιος θα λάβει μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις, εφόσον καταθέσει σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

- Σε διαφορετική περίπτωση το γραπτό δοκίμιο αποστέλλεται τελικά στο ΒΚ για βαθμολόγηση με σχετικό πρακτικό της ΕΕΔΔΕ. 

- Αν βέβαια ο υποψήφιος δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση ότι ολοκλήρωσε τελικά την εξέτασή του, τότε το γραπτό του αποστέλλεται και βαθμολογείται κανονικά. 

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί αναλυτικές πληροφορίες στην εγκύκλιο ''Οργάνωση και τρόπος διεξαγωγής Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2019΄΄.

Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Τι πρέπει να γνωρίζετε (υποψήφιοι, δικαιολογητικά, μηχανογραφικό δελτίο, βάσεις)



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου