Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ψηφίστηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΕΚΠΑ και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σχετική εικόναΟλοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του ΥΠΠΕΘ «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Η ψηφοφορία ήταν ονομαστική και το αποτέλεσμα ήταν 49 υπέρ έναντι 121 κατά και 3 «παρών».

Πλέον, αναμένεται η δημοσιοποίηση του ψηφισθέντος νομοσχεδίου (με όλες τις αλλαγές και τις τροπολογίες) και στη συνέχεια η δημοσίευση του νέου νόμου σε ΦΕΚ.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί το σχέδιο νόμου όπως κατατέθηκε στη Βουλή (πριν τη συζήτηση και ψήφιση).




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Δείτε το σχέδιο νόμου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις» μετά την ψήφιση των άρθρων

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/01/blog-post_37.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, έχω διαβάσει πως ιδρύεται ένα νέο τμημα κοινωνιολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη σχολή οικονομικών και πολιτικών Επιστημών, και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι γνωστό από ποια επιστημονικά πεδία θα δέχεται φοιτητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή