Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ξεκίνησε η διαδικασία οριστικοποίησης των Μηχανογραφικών Δελτίων 2018 - Όσα πρέπει να γνωρίζετε στο panelladikes24

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξεκίνησε η διαδικασία οριστικοποίησης των Μηχανογραφικών Δελτίων 2018 - Όσα πρέπει να γνωρίζετε στο panelladikes24Η εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2018 είναι και πάλι διαθέσιμη στους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και ήδη στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί η διαδικασία της Οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με την εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2018.

Υπενθυμίζεται ότι:

- μέχρι και τη Δευτέρα 16-07-2018, οι υποψήφιοι Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό τους Δελτίο (Μ.Δ.).

- όσοι δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο, στο οποίο έχετε υποβάλει την αίτηση - δήλωση για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. 

- όσοι ανήκουν στην κατηγορία του 10%, θα πρέπει να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε ημερήσιο Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο αντίστοιχα για τον κωδικό ασφαλείας.

- με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να εκτυπωθεί ή/και να αποθηκευτεί σε Η/Υ.

- μέσα στην προθεσμία υποβολής υπάρχει δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο.

Δείτε επίσης:

Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ 2018

Μηχανογραφικό Δελτίο ΕΠΑΛ 2018

Μηχανογραφικά Δελτία 2018 - Μέχρι 16 Ιουλίου η υποβολή - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για όλες τις κατηγορίες, κωδικούς ασφαλείας, οριστικοποίηση (εγκύκλιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ)

Από πότε μπορούν οι υποψήφιοι να οριστικοποιήσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο - Πότε λήγει η προθεσμία

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου επόμενη υποχρέωση των υποψηφίων - Πληροφορίες

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2018 - Ποιες μέρες θα λειτουργήσουν τα Λύκεια για κωδικούς και αναίρεση οριστικοποιημένου Μ.Δ.

Αντιστοιχίες τμημάτων ΑΕΙ (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) - Θα ισχύσουν για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2018

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου