Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Σε ΦΕΚ οι αποφάσεις για τον αριθμό εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών και στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας 2018-2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε ΦΕΚ οι αποφάσεις για τον αριθμό εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών και στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας 2018-20191. Καθορισμός αριθμού εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2017-2018. 

2. Καθορισμός αριθμού εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2017-2018 και μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων.

Δείτε το ΦΕΚ B΄ 2565/2018 με τις παραπάνω αποφάσεις.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


18 σχόλια:

  1. Ποσα ατομα απο εθελοντες θα παρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4 Πυροσβεστες και 1 Ανθυποπυραγος... Ο συντελεστης για εθελοντες Πυροσβεστες ειναι 2,925% ≈ 3% επι των αρχικων θεσεων για ΑνθυποΠυραγους (ελαχιστες θεσεις 18 για να βγει θεση για Εθελοντης Ανθυποπυραγος) και 4,275% ≈ 4% για Εθελοντες Πυροσβεστες (ελαχιστες θεσεις 11 για να βγει θεση για Εθελοντης Πυροσβεστης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με απλα λογια 4 εθελοντες και φετος! Το προεδρικο διαταγμα εχει αρκετα περιπλοκη συνταξη πραγμα που προκαλει συγχυση..! Γνωριζει καποιος/α τον αριθμο εθελοντων που εδωσαν φετος πανελληνιες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη Επειδή δεν γνωρίζω, αυτοι οι 4 εθελοντές σύμφωνα με ποια κριτηρια επιλέγονται;Υπάρχει κάποιο σύστημα μοριοδότησης;

      Διαγραφή
  4. Ελληνες εξωτερικου θα παρουν;και ποσους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνες εξωτερικου θα συμπεριληφθουν; Και ποσοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νινετακι ελα πισω στο εξωτερικο να δημιουργησετε αφηστε τα σωματα ασφαλειας για εμας τους φτωχους!

      Διαγραφή
  6. Απο πατρα ειμαστε 3 ατομα εθελοντές.
    Ανα γνωρίζει και κανεις αλλος Πο αλλη περιοχη στειλτε να δουμε ποσοι ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονικα δεν επρεπε να παρει 5 ατομα απο εθελοντες στην πυροσβεστων; το 5% απο τα 103 ατομα 5 δεν κανει;; Μηπως λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο εξυπηρετουν συμφεροντα? Ωραια αξιοκρατία....Δινουν που δινουν ενα ελαχιστο ποσοστο ας μη το ξεφτίλισουν κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άτομα είναι 88, νομίζω στο σύνολο των γενικών λυκείων, οπότε τα άτομα βγαίνουν όντως 4

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω μαζι σου αλλα το προεδρικό διαταγμα οριζει οτι ποσοστο θα εκλαμβανεται επι του συνολου ολων των θεσεων

      Διαγραφή
  8. 5 παίρνει απλά το 1 πάεο για το 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή