Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τι ώρα και που θα δουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 τους βαθμούς τους στα μαθήματα που εξετάστηκαν

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι ώρα και που θα δουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 τους βαθμούς τους στα μαθήματα που εξετάστηκανΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 29-6-2018 μετά τις 13:00,

α. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα αναρτηθούν καταστάσεις που θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του,

β. στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Δείτε επίσης:








Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. γιατι ακομα ηλεκτρονικα δεν βγαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε τα αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2018

    https://panelladikes24.blogspot.com/2018/06/2018_52.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή