Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Σε δημόσια διαβούλευση έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου η νομοθετική πρωτοβουλία του ΥΠΠΕΘ για τις συνέργειες του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων - Δείτε το νομοσχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες

Αποτέλεσμα εικόνας για Σε δημόσια διαβούλευση έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου η νομοθετική πρωτοβουλία του ΥΠΠΕΘ για τις συνέργειες του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων - Δείτε το νομοσχέδιο με όλες τις λεπτομέρειεςΤέθηκε από χθες Τρίτη 5 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου (ώρα 9:00) σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις συνέργειες μεταξύ του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Στο μήνυμα του ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου αναφέρει: «Για το εν λόγω εγχείρημα, συγκροτήθηκε από το Υπουργείο Επιτροπή στην οποία μετείχαν ακαδημαϊκοί εγνωσμένου κύρους και εκπρόσωποι των διοικήσεων των δύο ιδρυμάτων. Ύστερα από συστηματικές συνεδριάσεις και διεξοδικές συζητήσεις καταρτίσθηκε και παραδόθηκε στο Υπουργείο πόρισμα, το οποίο και αποτέλεσε τη βάση για τη σύνταξη του νομοσχεδίου. Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σας καλεί να συμμετέχετε στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας στις σχετικές ρυθμίσεις».



Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με τη σελίδα της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου