Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Αυξημένος κατά 3.000 ο αριθμός των φετινών εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση - Μέχρι αύριο η ανακοίνωση

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυξημένος κατά 3.000 ο αριθμός των φετινών εισακτέων - Αύριο η ανακοίνωσηΠερισσότεροι από 3.000 θα είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι οι επιπλέον εισακτέοι φοιτητές και φοιτήτριες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου σε δηλώσεις του στο περιθώριο του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.

sos - Ανακοινώθηκε ο αριθμός εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

«Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα είναι ένας αριθμός πάνω από 3.000 πρόσθετους φοιτητές και φοιτήτριες. Κάναμε μία πολύ συστηματική μελέτη για τις δυνατότητες των ιδρυμάτων, δίνουμε φέτος περισσότερες θέσεις.

Υπάρχει μεγαλύτερη αύξηση στη χρηματοδότηση και νομίζουμε ότι έχουν τη δυνατότητα τα ιδρύματα να απορροφήσουν αυτόν τον κόσμο και άρα θα μειωθεί και το άγχος των φοιτητών της τρίτης λυκείου που είναι στην τελική ευθεία», ανέφερε ο υπουργός υπογραμμίζοντας πως ο ακριβής αριθμός θα ανακοινωθεί μέχρι αύριο.

Δείτε επίσης:










Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου