Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Αίτηση μετεγγραφής από 28 έως 30 Μαρτίου για τους φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας και τους αδελφούς τους

meteggrafes1Το ΤΕΙ Θεσσαλίας γνωστοποίησε με Δελτίο Τύπου ότι το τεχνικό πρόβλημα που είχε προκύψει στον server του Ιδρύματος αποκαταστάθηκε.

Οι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας και οι αδελφοί τους μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής από σήμερα 28/3/2018 έως την Παρασκευή 30/3/2018 στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών αδελφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση 


Δείτε όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας γνωστοποιεί ότι το τεχνικό πρόβλημα που είχε προκύψει από τις 16-3-2018 σε κεντρικό εξυπηρετητή (server) του Ιδρύματος που υποστηρίζει το πληροφοριακό σύστημα του Φοιτητολογίου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση μετεγγραφής σε αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές των ΑΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (ν. 4521/2018, Α΄ 38), έχει πλέον αποκατασταθεί. 

Κατόπιν αυτού, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εγγεγραμμένοι στο ΤΕΙ Θεσσαλίας - και οι αδελφοί τους - να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών αδελφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer3.it.minedu.gov.gr (ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου) προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από 28/3/2018 έως 30/3/2018.

Επειδή για να θεωρηθεί έγκυρη οποιαδήποτε αίτηση μετεγγραφής με τη διαδικασία των αδελφών φοιτητών, είναι απαραίτητο να υποβληθεί από τον άλλο αδελφό είτε δήλωση αποποίησης μετεγγραφής είτε αντίστοιχη αίτηση για από κοινού μετεγγραφή, το Π.Σ. των μετεγγραφών αδελφών θα είναι διαθέσιμο στις παραπάνω ημερομηνίες, για τους φοιτητές όλων των Ιδρυμάτων. 

Επισημαίνεται ότι για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν. 

Μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, καμία παράταση δεν θα δοθεί.

Δείτε επίσης:
Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια: