Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Πώς επηρεάζει τις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Αναμένεται στο συγκεκριμένο ν/σ και η τροπολογία για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

550x400 foitites amfitheatroΗ ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αποτελεί, όπως έχει κατ’ επανάληψη τονιστεί, ένα εμβληματικό και πρωτοπόρο εγχείρημα για την προώθηση του Ενιαίου Χώρου Εκπαίδευσης και Έρευνας στην χώρα μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε το νομοσχέδιο.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί πολύμηνη περίοδος διεξοδικού διαλόγου, στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι φορείς που εμπλέκονται, καθώς και η δημόσια διαβούλευση που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, οι οποίες προχωρούν χωρίς καθυστερήσεις και με τη δέουσα προσοχή. Αυτές περιλαμβάνουν επεξεργασία του νομοσχεδίου από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Τα περισσότερα στάδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί και αναμένεται η οριστική κατάθεση του νομοσχεδίου στο τέλος της εβδομάδας ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες των συνεδριάσεων στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Από το panelladikes24 σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επηρεάζει και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 και τις Μετεγγραφές ΦοιτητώνΔείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του panelladikes24.

Καθυστέρηση στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Πώς επηρεάζει τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 και τις Μετεγγραφές Φοιτητών

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


13 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ PAN24 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΠΑΤΕΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια μαλλον ο υπουργος ελυσε ολα τα θεματα και γι αυτο προωθει το νομοσχεδιο ελπιζουμε να γινει το ιδιο και με την τρολολογια για τις μετεγγραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα είναι να κατατεθεί η τροπολογία έγκαιρα και να δίνει τη δυνατότητα μετεγγραφής σε περισσότερους φοιτητές που έχουν πραγματικές ανάγκες. Είναι δύσκολα τα πράγματα πάντως γιατί υπάρχουν αντιδράσεις από τις σχολές. Και έχουν και δίκιο από τη μεριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρετε μήπως ποτέ θα γίνουν οι αιτήσεις για να είμαστε υποψήφιοι για πανελλαδικές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η εγκύκλιος με τις αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018.

      https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/11/2018_30.html

      Διαγραφή
  5. Στις 20 του μηνός ξεκινάνε μεχρι τις 7 Μαρτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η εγκύκλιος με τις αιτήσεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018.

      https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/11/2018_30.html

      Διαγραφή
  6. Έχει κάποιος να προσθέσει κάποια βάσιμη πληροφορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα ρωτησω για τις μετεγγραφες με τη νεα τροπολογια θα μπορει καποιος να κανει αιτηση που δεν εκανε καθολου αιτηση το φθινωπορο.Καθως με τα δεδομενα του φθινωπορου καποιος θα πιστευε οτι δεν θα επαιρνε μετεγγραφη και μπορει να μην εκανε αιτηση ενω με τα τωρινα δεδομενα μπορει να πληρει τα κριτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε να δούμε την τροπολογία πρώτα και μετά τα υπόλοιπα

      Διαγραφή
  8. Θα δημοσιευτει αμεσως ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχουν εξελίξεις στο νομοσχέδιο με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής - Το ΥΠΠΕΘ δεν τήρησε τη δέσμευσή του

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/02/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπουργός Παιδείας: Πότε θα ψηφιστεί η νέα ρύθμιση για τις Μετεγγραφές Φοιτητών - Ποιες κατηγορίες φοιτητών θα περιλαμβάνει - Πότε θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων

    Πλήρης επιβεβαίωση όλων των στοιχείων που έχει δημοσιεύσει το panelladikes24

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/02/blog-post_87.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή