Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Διαβεβαίωση και του υφυπουργού Παιδείας ότι η αναμενόμενη ρύθμιση για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα ισχύσει από φέτος

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαβεβαίωση υφυπουργού Παιδείας ότι η αναμενόμενη ρύθμιση για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα ισχύσει από φέτοςΜεγάλη αγωνία για το περιεχόμενο της ρύθμισης

Ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης πραγματοποίησε συνάντηση με το βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη. 

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι Μετεγγραφές Φοιτητών με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει ότι η αναμενόμενη ρύθμιση για τις μετεγγραφές αδελφών φοιτητών θα ισχύσει από φέτος.

Σημειώσεις panelladikes24

- Στην τοποθέτηση του υφυπουργού δεν έγινε αναφορά στους φοιτητές με χαμηλά οικογενειακά εισοδήματα χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα ενταχθούν στη ρύθμιση.

- Η νέα ρύθμιση για τις Μετεγγραφές Φοιτητών θα συμπεριληφθεί στο σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

- Η οριστική κατάθεση του συγκεκριμένου σ/ν στη Βουλή θα γινόταν σύμφωνα με το υπουργείο μέχρι χθες, κάτι τελικά που δεν πραγματοποιήθηκε. Πλέον, οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. 

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Υπουργός Παιδείας: Πότε θα ψηφιστεί η νέα ρύθμιση για τις Μετεγγραφές Φοιτητών - Ποιες κατηγορίες φοιτητών θα περιλαμβάνει - Πότε θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ11 Φεβρουαρίου 2018 στις 6:17 π.μ.

    ΕΩΣ 6000ΚΚ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ!!!!
    ΒΑΖΕΤΕ 12500ΚΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 5600ΚΚ ΤΟ ΙΔΙΟ;;;;;;ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ;;;;;;;
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ 5876ΚΚ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΔΥΟ ΔΕΗ ΔΥΟ ΕΥΔΑΠ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ;;;;;;;;;ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!!
    ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΤΗΣΙΟ 11572 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙA;;;;;;;ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;;;;
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ12500ΚΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 5786ΚΚ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!
    ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ;;;;;;ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;;;;;;;;;ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ;;;;;;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί βοήθησαν πρώτα τους πιο πλούσιους και πήραν μετεγγραφή τα παιδιά των καθηγητών και των γιατρών, καθώς ο νόμος τους δε προέβλεπε τεκμαρτό εισόδημα, πήραν μετεγγραφή παιδιά που οι γονείς τους είχαν μεγάλη ακίνητη περιουσία, πήγαιναν σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία, έκαναν βόλτες στο εξωτερικό, επίσης στις κατ' εξαιρεση πέφτει πολύ μέσο, γιατί δεν επεμβαίνει κάποιος, μείναν απέξω φτωχά παιδιά και πήραν αυτοί και τώρα θέλουν να βολεψουν και αυτούς που έχουν και οι δύο γονείς τους δουλειές? Ωραία, αριστερή κυβέρνηση!!!! Όχι μόνο δε πήραν μετεγγραφή οι φτωχοί, τους πήραν και τις θέσεις οι πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6000ΚΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή