Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Μετεγγραφές Φοιτητών 2017 - Τι πρέπει να γνωρίζετε για προθεσμίες, δικαιούχους, αντιστοιχίες τμημάτων, μοριοδότηση και δικαιολογητικά, ανακοίνωση αποτελεσμάτων και περσινές βάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2017 - Τι πρέπει να γνωρίζετε για προθεσμίες, δικαιούχους, αντιστοιχίες τμημάτων, μοριοδότηση και δικαιολογητικά, ανακοίνωση αποτελεσμάτων και περσινές βάσεις- Από την Πέμπτη 5/10 ξεκινά η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2017-2018.

- Η σχετική προθεσμία λήγει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

- Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr.

- Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

- Οι μετεγγραφές επιτρέπονται μόνο για Σχολές ή Τμήματα ή Προγράμματα Σπουδών αντίστοιχα των Σχολών ή Τμημάτων ή Προγραμμάτων Σπουδών εισαγωγής όπως αυτά αναφέρονται στην Υ.Α. με αριθ. 89006/Ζ1/26‐ 5‐2017 (ΦΕΚ Β΄1915/2017). Σημειώνεται ότι δεν είναι δυνατή η μετεγγραφή μεταξύ Τμημάτων ή Σχολών που εδρεύουν στην ίδια πόλη ή στον ίδιο νομό, εφόσον πρόκειται για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης. 


- Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά την λήξη της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.


To panelladikes24 θα ενημερώνει για κάθε εξέλιξη στο θέμα των Μετεγγραφών Φοιτητών

Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει και στη σελίδα facebook.com/panelladikes24.

- Οι αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 έως και τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.

- Οι φοιτητές που κρατούνται σε καταστήματα κράτησης της χώρας αποστέλλουν έντυπη αίτηση με συστημένη επιστολή στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 έως και τη Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα παρακάτω θέματα:
Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ 
Β. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ 
Γ. ΚΡΙΤ ΗΡΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ 
Δ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ 
Ε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 
ΣΤ. ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ 
Ζ. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Η. ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ 
Θ. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ
μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου