Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Οι AEGEAN & OLYMPIC AIR προσφέρουν 8 δωρεάν εισιτήρια το χρόνο για όλη την διάρκεια των σπουδών τους σε 250 φοιτητές

AIRBUS A319Δείτε το μήνυμα των εταιρειών

Συνεχίζουμε να είμαστε «κοντά στους νέους», προσφέροντας 8 δωρεάν εισιτήρια το χρόνο για όλη την διάρκεια των σπουδών τους.

Στηρίζουμε τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως φοιτητές σε ελληνικά πανεπιστήμια μακριά από τον τόπο διαμονής τους. Το πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ξεκίνησε για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2013/2014 δίνοντας την ευκαιρία σε 250 πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα να ταξιδεύουν συχνότερα στο σπίτι τους με τα δωρεάν εισιτήρια του προγράμματος.

- 100 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών*,

- 150 πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται για πέμπτη χρονιά για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 και συνολικά θα προσφέρει σε 250 πρωτοετείς φοιτητές, δωρεάν εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. 

Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Δες τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί να υποβάλεις εδώ
Δες αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα εδώ
Δες χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για το πρόγραμμα εδώ.

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 3 Νοεμβρίου 2017.

Κάνε αίτηση και εσύ για να είσαι ανάμεσα στους 250 φοιτητές που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα! Κάνε αίτηση

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: kontastousneous@aegeanair.com.

* Δρομολόγια άγονων γραμμών: Αθήνα-Σκιάθος, Αθήνα-Ζάκυνθος, Αθήνα-Πάρος, Αθήνα- Κύθηρα, Αθήνα-Κάρπαθος, Αθήνα-Ικαρία, Αθήνα-Λέρος, Αθήνα-Σκύρος, Αθήνα-Νάξος, Αθήνα-Μήλος, Αθήνα-Σητεία, Θεσσαλονίκη-Χίος, Θεσσαλονίκη-Σάμος, Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα, Ρόδος-Καστελόριζο



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου