Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Αναμονή για την προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές - Πριν τις εξετάσεις η υποβολή των αιτήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για αναμονη προκηρυξης στρατιωτικες σχολεςΣυνεχίζεται η αγωνία των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές 

Η δημοσίευση της εγκυκλίου σχετικά με τις διαδικασίες για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 δεν έχει γίνει ακόμα. 

Υπάρχει ήδη μεγάλη καθυστέρηση στη έκδοση της προκήρυξης, η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων πλησιάζει και τα χρονικά περιθώρια για την υποβολή των αιτήσεων (έως την έναρξη των εξετάσεων) στενεύουν ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η προκήρυξη θα εκδοθεί έως τα τέλη της εβδομάδας στην καλύτερη περίπτωση. 

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. 

Πάντως σημειώνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί πριν τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισµού επιλογής σπουδαστών-τριών έγινε στις 25 Απριλίου 2014 και η υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών από τους υποψήφιους ολοκληρώθηκε στις 12 Μαΐου 2014 ενώ η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου 2014.

http://panelladikes24.blogspot.com


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


75 σχόλια:

  1. απαραδεκτοι!!!!!! θα τρεχουμε πριν τις Πανελληνιες για τις αιτησεις!!! λιγη οργανωση δε βλαπτει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε καλά και εσείς από το panelladikes που μας ενημερώνεται τουλάχιστον, γιατί έτσι όπως πάει θα λέγαμε μήπως δεν βγάλουν καν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος! Τι το τοσο διαφορετικό από την περσινη εχει και αργουν τοσο πολύ;
    Μονο οτι γινονται 3ετης ολες οι υπαξιωματικών, αλλα αυτο δεν επηρεαζει την προκηρυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδιά είμαι του '94 περιμένω πως και πως την εγκύκλιο για να δω αν μπορώ να εισαχθω σε στρατιωτική σχολή υπαξιωματικών μόνο εκεί έχω το δικαίωμα επειδή δίνω από επαλ α ομάδα.. ξέρει κανείς με σιγουριά τα όρια ηλικίας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για υπαξιωματικων η προυποθεση των οριων ηλικιας ειναι να μην εχεις κλεισει τα 21 σου ετη μεχρι να βγει το 2015... Βεβαια, περυσι ειχανε κανει μια τροποποιηση στα ορια ηλικιας για την σμυ που αν ισχυσει φετος τοτε μεχρι να βγει το 2015 δεν πρεπει να εχεις κλεισει τα 22... ποιος ξερει τι απο τα δυο θα ισχυσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο για τη σμυ ισχύει αυτο από ότι έχω διαβάσει.. δηλαδή; εγώ είμαι 21 και 3 μήνες αυτή τη στιγμή.. στυα και σμυν; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλιμονο! Αν δε συμπαρασταθουμε εμεις που δινουμε Πανελλαδικες ο ενας στον αλλο τοτε ποιος θα το κανει? Κοιτα,αν ισχυσει η περσινη τροποποιηση εισαι μεσα. Αν οχι,τοτε δυστυχως δεν μπορεις να δηλωσεις ΣΜΥ. Για ΣΜΥΝ και για ΣΤΥΑ δεν εχει γινει καποια τροποποιηση στο παρελθον... Δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι τωρα που αποφασιστηκε η τριετης φοιτηση στις εν λογω σχολες υπαξιωματικων,αν και δεν ειπανε κατι γι αυτο... Οποτε, δες το με την ΣΜΥ και αν οντως ισχυσουν τα περσινα δεδομενα εχει καλως... Καλη επιτυχια σου ευχομαι παντως εκ των πρωτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναμενουμε!! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας η εγκύκλιος θα κοινοποιηθεί.Είμαι υποψήφιος και γω και η πληροφορία μου είναι μέσα από το ΓΕΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση όμως;

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.Ωστόσο,σε μια περίοδο που η Ελλάδα βρίσκεται σε μια διαρκή αστάθεια είναι λογικό να προκύπτουν προβλήματα καθυστέρησης αφού για να βγει η προκήρυξη πρέπει να ανταλλαγή αλληλογραφία μεταξύ υπουργείου εθνικής άμυνας-υπουργείου οικονομικών-υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης.Η πληροφορία μου είναι πλήρως αξιόπιστη..

      Διαγραφή
  10. Μήπως γνωρίζεις που θα κυμανθεί ο αριθμός των παιδιών που θα εισαχθούν στις σχολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας τελειώνει αυτό το μαρτύριο..μην παίζεται με το πόνο μας ! ας ελπίσουμε ότι φέτος οι βάσεις στις σχολές αυτές δεν θα ανέβουν άλλο...Ήδη η σχολή αστυφυλακων βρίσκεται στο 16...απαράδεκτο! λίγα μόρια παραπάνω και μπαίνεις Ευελπίδων! τα ισοπεδωσανε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου αυτό δεν εξαρτάται από αυτούς αλλά από το γεγονός ότι μειώθηκαν σημαντικά οι θέσεις σε συνδυασμό με ότι τα θέματα πέρυσι ήταν εύκολα και έγραψαν καλά. Για παράδειγμα κοίταξε τις βάσεις του 2013 όπου τα θέματα ήταν δύσκολα πού ήταν οι βάσεις, περίπου 1000 μόρια κάτω. Συνεπώς το πρόβλημα είναι οι θέσεις που θα πάρουν.

      Διαγραφή
  12. Παιδιά και εγώ περιμένω πως και πως να βγει η προκήρυξη για στρατιωτικές.Αλλά δεν έχω ακούσει και τίποτα για αστυνομία.Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αστυνομια εχει βγει η προκηρυξη και εχει λειξει και η προθεσμια υποβολης των αιτησεων,αν δεν κανω λαθος... Ψαξ' το ομως, ειχε αναρτηθει παλαιοτερα αν θυμαμαι καλα εδω σ'αυτο το site.... Ψαξε στις παλαιοτερες αναρτησεις και αν οντως θυμαμαι καλα θα το βρεις...

      Διαγραφή
    2. η προκηρυξη για αστυνομία δεν έχει βγει παιδια.. Είχε βγει πριν ένα 2μηνο η προκηρυξη και ένας γνωστός μου αστυνομικός μου είπε ότι αυτή ήταν μόνο γι αυτούς που είναι ήδη αστυφύλακες και θέλουν να δηλώσουν αξιωματικών μέσω πανελληνίων..

      Διαγραφή
    3. η προκηρυξη για αστυνομία δεν έχει βγει παιδια.. Είχε βγει πριν ένα 2μηνο η προκηρυξη και ένας γνωστός μου αστυνομικός μου είπε ότι αυτή ήταν μόνο γι αυτούς που είναι ήδη αστυφύλακες και θέλουν να δηλώσουν αξιωματικών μέσω πανελληνίων..

      Διαγραφή
  13. file 12.03 tha se diorhtwsw omws ligo autoi tou 2013 htan oi prwtoi p isxuse oti opoios pernaei tha mpenei meta apo duo xronia me apotelesma para poloi na mhn tin dilwsoun twra ta pragmata exoun allaksei me ti xeirotereush pou epikratei ton teleutaio xrono oi perisoteroi thn vazoun mono kai mono apla gia na paroun enan mistho kai as mpoun kai meta apo 5 xronia epipleon tote to 2013 htan oi diplasies theseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και για τους τριτεκνους ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτο για τους τριτεκνους και τους πολυτεκνους τελειως αδικο και υποκειμενικό!
    Επισης αυτο που ανεφερε καποιος πάνω για τη βάση της αστυφυλάκων,δεν καταλαβαίνω γιατι αγανακτεις,μακαρι να ανέβει κ αλλο, καλο είναί να μπαινουν μορφωμενοι ανθρωποι σε στρατο και αστυνομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αστυνομια και κυριως στον στρατο πρεπει να μπαινουν οσοι αγαπουν το αντικειμενο και το περιεχομενο μιας στρατιωτικης ακαδημιας. Ο στρατος δεν θελει 20αρια,ο στρατος θελει ψυχη και καρδια και οχι μορφωση εκπαιδευτικη αλλα πνευματικη. Πλυν των μαθηματικων,τιποτα απο οσα κανουμε στο σχολειο δεν θα μας εξυπηρετησει στην συνεχεια. Ο στρατος χριαζεται ανθρωπους με τσαγανο και θαρρος...

      Διαγραφή
    2. Θα σου εξηγήσω γιατί το αναφέρω αυτό... Γιατί πλέον, ξαφνικά όλοι, προτίμησαν τις στρατιωτικες και αστυνομικές σχολές μόνο και μόνο γνωρίζοντας ότι επαγγελματικα θα αποκατσταθουν αμέσως, μπαίνοντας στην σχολή θα πληρώνονται... και άλλα πολλά... Πιστεύεις ότι για όλους αυτούς υπήρξε όνειρο ζωής; δεν είναι άδικο για όλους εμάς που τ.Θέλουμε πραγματικά, να τρεμουμε για το εάν φέτος η σχολή αστυφυλακων θα 210 άτομα και 40 αξιωματικούς; πιστεύεις φίλε μου ότι είναι εύκολο σύμφωνα με τις περσινές βάσεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αυτούς ; μακάρι να είσαι,και εσύ και εγώ... Η άποψη μου είναι ότι πλέον η προτιμήση στις σχολές αυτές, για τους περισσοτερους,είναι καθαρά για λόγους οικονομικούς και επαγγελματικης αποκατάστασης... το 60%100. Της νεολαίας στην εποχή μας δεν έχει δουλειά...
      Παρόλα αυτά,καλή επιτυχία σε όλους εμάς που θέλουμε να πραγματοποιησουμε τα όνειρα μας!!

      Διαγραφή
    3. Για τυχόν λάθη, συγχωρέστε με!!!

      Διαγραφή
    4. Συμφωνω με τα περισσότερα από αυτά που λες αλλα και πιο παλια το ιδιο γινόταν,έμπαιναν για τα λεφτά.Απλά εγώ αυτο που εννοώ ως μορφωμενος είναι να έχει κριτική σκεψη και να κατανοεί τις διαταγες κτλπ και να κανει σωστα και επαγγελματικα τη δουλεια του.Να κερδιζει το σεβασμό και να μην τον απαιτει.

      Διαγραφή
  17. αυτο ομως ειναι το κακο οταν μπαινει ο καθενας στρατο και αστυνομια και επιδιωκει μονο την αμεση επαγγελματικη αποκατασταση.κανονικα σε αυτες τις σχολες επρεπε να μπαινουν μονο ικανα ατομα μου μπορουν να σταθουν απεναντι στους πολιτες αλλα και στην αμυνα της χωρας.ενα ατομο μπορει να κανει απιστευτα για στρατο η αστυνομια αλλα επειδη δεν εγραψε μαθηματικα φυσικη κλπ αποκλειεται αμεσως.και μπαινουν αλλοι που δεν κατεχουν το αθλημα.γι αυτο εχουμε και τοσους θανατους φυσικα σε νεαρες ηλικιες ειδικα στην αστυνομια.καθολου εκπαιδευση και αμεσως στον δρομο.και το κυριοτερο αυτες οι σχολες να μην υπηρχαν στο μηχανογραφικο.για να εισαχθει καποιος επρεπε να περασει μια επιπονη και σκληρη εκπαιδευση καμποσες μερες και μηνας μηνες αλλα το αποτελεσμα θα ηταν να βγαινουν σωστα καταρτισμενα ατομα που θα αγαπουσαν αυτο που κανουν και φυσικα δεν θα κουνιοταν τιποτα σε αθηνα και κλπ.εχει γεμισει φυτα η ευελπιδων ελεος.απο εκει που πρεπει να βγαινουν οι ειδικες δυναμεις βγαινουν ατομα που θελουν λεφτα και ενα γραφειο να καθονται.ας σκεφτουμε λιγο αυτα και μετα ας κοιταξουμε τις βασεις.αξιωματικος να γινεσαι οχι να βγαινεις και να κανεις οτι γουσταρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ σε καποια από αυτα που λες δεν έχεις άδικο.Αλλα δεν υπάρχει τροπος να γινει αυτο που λες,δλδ να μπαίνουν ατομα που το αγαπουν και το θελουν.Πες εσύ ένά σύστημά τετοιο.Δεν υπάρχεί !Γιατι αν βγουν από τις πανελληνιες θα αρχισουν τα ρουσφετια και τα βύσματα!Οποτε καλυτερα αυτος που διαβαζει παρα ο βυσματιας

      Διαγραφή
  18. αν η βασικη εκπ. πλησιαζει την εκπαιδευση των εκαμ,ουκ τοτε δεν θα εβγαιαν ολοι αλλα μετρημενα ατομα που θα ηταν απο μονοι τους υψηλα εκπαιδευμενοι χωρις να εχουν κατι να ζηλεψουν.οχι σαν τωρα πχ στην αστυνομια η εκπαιδευση ειναι γελοια και γι αυτο τα ατομα βγαινουν οπως βγαινουν.δεν γινεται να περνανε ατομα με 1,65 και οριο ειναι 1.70 επειδη πχ ειναι γιος αξιωματικου.αν μπουν τα καταλληλα ατομα στις θεσεις που πρεπει δεν θα υπαρχει αδικια για κανεναν,καθε χρονο αποκλειονται ατομα που αξιζουν να βρισκονται σε αυτες τις σχολες λογω μαθηματων.και αυτο μπορει να γινει με ενα τροπο.ποσοι υποψηφιοι ειμαστε φετος;ποσοι θελουμε στρατο αστυνομια;ποσοι αγαπαμε αυτα τα επαγγελματα;να κανουμε πορειες για να μας δωσουν αυτα που θελουμε.αντιθετα τι κανουμε καθομαστε και κλαιμε την μοιρα μας.αυτο ομως ειναι δυσκολο να συμβει αλλα οχι ακατορθωτο και τοτε ολα αυτα τα γελοια υποκειμενα που κυβερνουν θα μας φοβηθουν ως συνολο οχι ως ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατανοεις ότι δεν μπορεί η εκπαίδευση να είναι κοντά με αυτή τον εκαμ έτσι?? Στην αστυνομία δεν είναι μόνο αυτοί των πόλεων αλλά υπάρχουν και άλλοι κλαδοι όπως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, το οικονομικό έγκλημα κτλ στους οποίους μια τέτοια εκπαίδευση είναι παντελώς άχρηστη..... Ο άλλος μπορεί να είναι διάνοια στα pc και στους κώδικες και να είναι 100 κιλά...

      Διαγραφή
  19. exete kai oi duo diko kai o prwtos pou eipe oti oi perisoteroi pane mono kai mono gia ta xrhmata eina ipleon kati to tragiko kai o deuteros p eipe ot an vgoun tha gemisoun ta swmata apo vusmata to kalutero tha htan na krathsoun to susthma p exoun dinontas moria sta athlimata kai kanontas ta poio duskola auto thewrw tha htan to kalutero efoson oi theseis einai midamines kai h zhthsh terastia ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν διαφωνω με καμια απο τις παραπανω αποψεις,ειναι ολες σωστες και σεβαστες. Ισως δεν εγινε αντιληπτο αυτο που ηθελα να επισημανω και ζητω συγγνωμη για την τυχον ασαφεια μου. Αυτο που εκανα ηταν να διαφωνισω με μια προαναγνωθεισα αποψη,οτι καλυτερα ειναι να μπαινουν μορφωμενοι στον στρατο ενω εγω υποστηριζω οτι ο στρατος θελει ψυχη και οχι 20αρια,γιατι στα δυσκολα δεν θα μας σωσει αυτος που εγραψε καλα,χωρις να θελω να θειξω καποιον,αλλα αυτος που θα δωθει στην υπηρεσια της πατριδας και των συμπολιτων του και οχι στον σιγουρο μηνιαιο μισθο. Δεν μπηκα καν στον κοπο να μπλεξω συστηματα γιατι πολυ απλα τα συστηματα για αλλους ειναι δικαια και για αλλους αδικα,οποτε δεν μπορω να παρω θεση... Παντα καποιος θα αδικειται... Το μονο που μπορουμε να κανουμε λοιπον,ειναι να παλεψουμε με καθε τροπο,καθε κοστος και καθε θυσια να πραγματοποιησουμε τα ονειρα μας ακομα κι αν οι τροποι αυτοι δεν μας ευνοουν κ_αι οι θυσιες ειναι περισσοτερες απο οσες αντεχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και ετσι θα μπορουσε να γινει αφου δεν μπορει να συμβει κατι αλλο.θα υπαρχει τουλαχιστον περισσοτερη δυσκολια στα αθληματα και να περνουν μονο τα ατομα που περνανε τα ορια και οχι ολους για να καλυψουν τις θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπάρχει κατι νεότερο για το ποτε θα βγούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι βασεις για τους τριτεκνους πως διαμορφωνονται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει προκύψει τίποτα νεότερο σχετικά με την αστυνομία;γιατί μόνο για στρατιωτικές ακούω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα συμφωνησω με τον φιλο απο πανω..έχουν γεμίσει οι στρατιωτικές με ατομα που επιζητούν μονο θέσεις γραφείου να κάθονται και ν παίρνουν τα έτοιμα λεφτά..και τα ατομα που το γουσταρουν τρελα μένουν εκτός επειδή δεν έγραψαν αοδε..ακόμα χειροτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντως υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για αστυνομία απ ότι για στρατό μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ποιες βασεις τριτεκνων ?? η εγκυκλιος δεν εχει βγει ακομα... ΖΗΤΩ Η ΖΑΜΠΟΝΟΚΟΠΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα χειριστής αυτόματης Τέντας!!!

      Διαγραφή
    2. Το σχολιο αν δεν καταλαβες το εγραψα εννοωντας τα προηγουμενα χρονια...

      Διαγραφή
  28. Ισχυουν οι ειδικες κατηγοριες για τριτεκνους... Η προκυρηξη θα βγει αυριο. Αναρτηθηκε σχετικο αρθρο στο newsbeast.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έχουμε αναρτήσει από την Τρίτη 5/5 και επιβεβαιώνεται (και σήμερα) από πηγές του υπουργείου, η προκήρυξη θα δημοσιευτεί έως το τέλος της εβδομάδας χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο (λίγες πιθανότητες) να δημοσιευτεί στις αρχές της άλλης εβδομάδας.

      panelladikes24

      Διαγραφή
  29. ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ Η ΕΓΚΎΚΛΙΟΣ!! ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οταν λεμε αυριο πρωι ή απογευμα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι χαρτιά χρειάζονται απο το σχολειο; Τι χαρτιά πρέπει να στείλω για αρχή πριν τις πανελληνιες; Κανα νέο για αστυνομία; Σε ποια ιστοσελίδα θα μπορέσω να βρω τις προκυρηξεις; Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα απαραιτητα δικαιολογητικα αναγραφονται αναλυτικα στην προκηρυξη την οποια θα βρεις στην ιστοσελιδα της σχολης που σε ενδιαφερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ εμαθα ότι θα βγει τη Δευτέρα παιδιά.. έχω θέμα με την ηλικία μου, τηλεφωνησαμε χθες για πληροφορίες και μας είπαν υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που θα βγει η εγκυκλιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ααα καλα μας κοροιδευουν..... ντροπηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο-ι!!!!!!!!!

    Μας κοροϊδεύουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγώ πιστεύω δεν την βγάζουν γιατί δεν ξέρουν αν θα γίνουν 3 χρόνια κάποιες.σχολές ή όχι! Δεν το περίμενα από τον Καμμενο αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όχι οι σχολές έχουν γίνει 3ους φοίτησης!! Αυτό είναι σίγουρο.. επίσης και το γεγονός πως μας κοροιδευουν φέτος και αυτό είναι σίγουρο..ελπίζω να είναι η δική μου πληροφορία λάθος και να βγει σήμερα γτ δεν αντεχουμε άλλο!!! Αν το πάνε πάλι από Δευτέρα πιστεύω θα το τραβιξουν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας!! Έλεος πια φέτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν ξέρω για να το λες κάτι θα ξέρεις! Πάντως καλύτερα σήμερα να βγει γιατί πρέπει να ετοιμασουμε και τα χαρτιά για να τα στείλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που λέει παραπάνω ότι η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει πριν τις εξετάσεις.δηλαδή έχουμε με την σημερινή 10 μέρες μόνο;α καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η προκήρυξη μέχρι αύριο θα χει βγει στη Διαυγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ποτε θα βγει.τελικα ;Σημερα το απόγευμα ;
    Πηρε κανενας τηλεφωνο στο υπουργειο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Υπάρχει τίποτα νεότερο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. στο τελος δεν θα βγει .... και οι ζαμπονοκοπτικες θα γεμισουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. μεγάλο δράμα θα ζήσουμε το βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε παιδιά ο καμένος πήγε λουτρακι σημετα στη μομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. οι εξετασεις πρεπει να γινουν σε δημοσιο νοσοκομειο η και σε ιδιωτικο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τις εξετασεις σου μπορεις να τις προσκομησεις απο οπου εσυ θελεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μην παίζετε με το πόνο μας! Βγάλτε τη τη ριμαδα να τελειώνουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ηρεμια ρε παιδια καποτε θα βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΖΑΜΠΟΝΟΚΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΑΜΠΟΝΟΚΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ!!! εχει μελλον ..... πιο σιγουρο απο τις στρατιωτικες σχολες ΑΝ βγει η εγκυκλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. βγηκε η προκήρυξη ...το υποδειγμα 7 και το δελτιο υγειονομικης εξετασης που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή