Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Εγγραφές επιτυχόντων στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ

Οι επιτυχόντες σπουδαστές στο Α΄ έτος σπουδών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καλούνται να παρουσιαστούν για εγγραφή από την 5η Νοεμβρίου 2014 έως την 15η Νοεμβρίου 2014 από τις 11 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στο κτήριο της οδού Ικονίου 1 Σταυρούπολη (στο κτήριο που πραγματοποιήθηκαν οι εισιτήριες εξετάσεις).

Για την εγγραφή του ο εισαγόμενος ή νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, καταθέτει στη Γραμματεία του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση για εγγραφή (έντυπο χορηγείται από τη Γραμματεία του Τμήματος)
2. Πρωτότυπος τίτλος απόλυσης, το απολυτήριο ή πτυχίο ή αποδεικτικό του Σχολείου από το οποίο αποφοίτησε ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο ή φωτοαντίγραφο των τίτλων αυτών.
3. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία ο εισαγόμενος δηλώνει ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδος (χορηγείται από τη Γραμματεία του Τμήματος).
4. Έξι (6) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
Επίσης επιδεικνύει στον υπάλληλο της Γραμματείας του Τμήματος το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύονται τα ατομικά του στοιχεία.
5. Στατιστικό δελτίο το (έντυπο χορηγείται από τη Γραμματεία του Τμήματος) που συμπληρώνει ο εγγραφόμενος φοιτητής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου