Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μετεγγραφές φοιτητών - Μέχρι τέλους του μήνα πρέπει να διαρκέσει ο έλεγχος των δικαιολογητικών για τους επιτυχόντες ειδικών κατηγοριών

Οι βεβαιώσεις διαγραφής για τους μετεγγραφόμενους φοιτητές θα αποσταλούν υπηρεσιακά

Σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις για τις Μετεγγραφές Φοιτητών, η επιτροπή κάθε τμήματος που έχει συσταθεί για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των επιτυχόντων οφείλει να ολοκληρώσει τον έλεγχο εντός είκοσι (20) ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών. Στη συνέχεια, ακολουθεί ενημέρωση του κάθε ενδιαφερόμενου από τις γραμματείες για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των φακέλων τους και αν δηλαδή κατέστη επιτρεπτή ή όχι η εγγραφή στο τμήμα υποδοχής. Το τμήμα υποδοχής ζητά από τη γραμματεία του τμήματος προέλευσης της υπηρεσιακή αποστολή του φακέλου του ενδιαφερόμενου, όπου περιλαμβάνεται και η βεβαίωση διαγραφής του και ακολουθεί η εγγραφή του στο τμήμα υποδοχής. 

Αν συνυπολογίσουμε ότι η περίοδος υποβολής δικαιολογητικών ήταν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου για όλα τμήματα, τότε η κάθε επιτροπή έχει περιθώριο μέχρι τέλη του μήνα περίπου να ολοκληρώσει τη διαδικασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου