Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μετεγγραφές φοιτητών: Όχι σε περσινούς επιτυχόντες - Θα παίρνουν μετεγγραφή όλοι οι δικαιούχοι

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, στη διαρκή επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.

- Το «δικαιούνται μεταγραφής» σημαίνει ότι η απόφαση του Τμήματος είναι μια διαπιστωτική. Δηλαδή, «διαπιστώνω ότι νομίμως ζητάς, διότι πράγματι συντρέχουν οι προϋποθέσεις και, άρα, διαπιστώνω τη μεταγραφή σου και σε εγγράφω στο Τμήμα μου».

- Δεν γίνεται να το εφαρμόσουμε και αναδρομικά για τους επιτυχόντες πέρυσι.

Δείτε εδώ όλη την ομιλία.


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ; ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΄; ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ . ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ . ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ Η ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλαζονικο ανθρωπακι, φιλοδοξο υπουργακι τα οικονομικα κριτηρια καθε ετους αλλαζουν ξερεις, ποσο μαλλον φετος σε σχεση με περυσι που καποιοι γονεις εμειναν ανεργοι και ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να σπουδασουν τα παιδια τους...Ας μην ψηφιζες γελοιε το νομο αρββανιτοπουλου για ελευθερες μετεγγραφεσς τριτεκνων...Λαικιστες πολιτικαντιδες ανικανοι...Ουτε η ΕΛΣΤΑΤ δεν εχει στοιχεια ουτε ξερετε τι ψηφιζετε ποσους αφορα, τι αντικτυπο εχει στη ζωη καποιων... φτου σου πουλημενε ποντικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή