Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Εκδόθηκε το ΦΕΚ με τη διάταξη για το εισοδηματικό κριτήριο για τις μετεγγραφές φοιτητών

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α΄ 147/2014 ο νόμος 4274/2014 ''Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις'', στο άρθρο 47 του οποίου περιλαμβάνεται η διάταξη του υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές φοιτητών. Σύμφωνα με τη διάταξη αυτή δικαιούχοι μετεγγραφών (εκτός των όσων αναφέρονται στο νόμο 4264/2014) είναι όλοι οι επιτυχόντες που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2014 και το ετήσιο εισόδημα του δυνητικά δικαιούχου και των μελών της οικογένειάς του δεν ξεπερνά το ποσό των εννέα χιλιάδων (9.000) ευρώ κατά κεφαλή. 

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των μεταφερομένων θέσεων δεν επιτρέπεται να ξεπερνά ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) του αριθμού των εισακτέων ανά σχολή ή τμήμα. Δηλαδή μπορεί κάποιος δικαιούχος να μην μπορέσει τελικά να πάρει τη μετεγγραφή που έχει αιτηθεί αν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων.


1 σχόλιο:

  1. Paidia aposo katalava pairnoun metaggrafes triteknoi kai polyteknoi....auto isxiei analogos me ton topo diamonis sou ?Egw exw aderfo pou spoudazei se idiotiki sxoli kai den mporw na to diloso...3erete ti ginetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή