Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κεραμέως: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μην γίνουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020

Οι Financial Times παρουσιάζουν έξι γυναίκες που "χτίζουν το ...Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθούν καθόλου οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.


Η κ. Κεραμέως επανέλαβε ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν όσο το δυνατό πιο κοντά στην καθιερωμένη τους περίοδο και ότι το σενάριο του Σεπτεμβρίου είναι «απευκταίο» και «αυτό θα συμβεί μόνο αν μας πει ο κ. Τσιόδρας ότι δεν πρέπει να υπάρχει συγχρωτισμός στις τάξεις».

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι το ενδεχόμενο να μην γίνουν καθόλου οι εξετάσεις και οι υποψήφιοι να κριθούν από τους βαθμούς που έχουν στο σχολείο, δεν εξετάζεται.


Σχετικά με την μείωση της εξεταστέας ύλης, η κ. Κεραμέως εξήγησε ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πως το επιτελείο του Υπουργείου Παιδείας κάνει ότι μπορεί προκειμένου να την ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, επισήμανε ότι «θα ανακοινώσουμε την ύλη μόλις έχουμε πληρέστερα δεδομένα για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία».

Τέλος, σχετικά με την ημερομηνία επαναλειτουργίας των σχολείων, η Υπουργός Παιδείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης στην αναστολή της λειτουργίας τους και παράτασης του σχολικού έτους, αλλά ανέφερε πως «τα δεδομένα που μας δίνει ο κύριος Τσιόδρας, δεν μας δείχνουν ότι δεν θα ξανανοίξουν φέτος, απλά περιμένουμε το πράσινο φως».

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη.


Δείτε επίσης:











Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου