Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

«Ημέρα Ανοιχτής Ναυτικής Βάσης» - Επίσκεψη Σχολείων στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας στο Πλαίσιο Εορτασμού του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου - Φωτογραφίες

Σχετική εικόναΑπό το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι στο Πλαίσιο Εορτασμού του Προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου (6/12) πραγματοποιήθηκε η “Ημέρα Ανοιχτής Ναυτικής Βάσης” κατά την οποία ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε πάνω από 1.500 μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να επισκεφτούν Πολεμικά Πλοία και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου από το στρατιωτικό προσωπικό, γνωρίζοντας έτσι από κοντά τις πλέον μάχιμες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.

Υπενθυμίζεται ότι το panelladikes24 είχε δημοσιεύσει σχετική ανάρτηση με πληροφορίες για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν οι μαθητές σχολείων για συμμετοχή στην εκδήλωση. Δείτε εδώ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την “Ημέρα Ανοιχτής Ναυτικής Βάσης”.



Πατήστε εδώ για να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αφορά στη δράση.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου