Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΕΟΠΠΕΠ - Αναθεωρημένοι Κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ και Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α

Εγκρίθηκαν οι αναθεωρημένοι Κατάλογοι θεμάτων θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης καθώς και οι απαντήσεις αυτών για το σύνολο 30 ειδικοτήτων ΕΠΑ.Σ και Π.ΕΠΑ.Σ μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.

Το ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ μετά από εισήγηση, της προέδρου της Κεντρικής Εξεταστικής Επιτροπής Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) και Διευθύνουσας Σύμβουλου, κας Ρεμπούτσικα Γεωργίας, ενέκρινε τους αναθεωρημένους καταλόγους Θεμάτων Θεωρητικής και Πρακτικής κατεύθυνσης με τις απαντήσεις αυτών για τις 30 ειδικότητες της Δ.ΥΠ.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ που θα προκηρυχθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους πατώντας εδώ και οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους πατώντας εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου