Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2024 - Εκτίμηση χαμηλότερης ΕΒΕ για όλα τα επιστημονικά πεδία




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βαθμολογιών) των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, επόμενη σημαντική εξέλιξη είναι ο υπολογισμός της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ).

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

- H Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ) για τους υποψήφιους ΓΕΛ διαμορφώνεται βάσει ενός συντελεστή που κυμαίνεται μεταξύ 0,8 και 1,2 και της μέσης επίδοσης των υποψηφίων ανά επιστημονικό πεδίο.

- Ο συντελεστής αυτός καθορίζεται από το κάθε πανεπιστημιακό τμήμα.

- Όποιος υποψήφιος δεν καταφέρει να πιάσει την ΕΒΕ σε κάποιο τμήμα δεν μπορεί να το δηλώσει στο Μηχανογραφικό Δελτίο. Στην περίπτωση που έχει βαθμό κάτω από την χαμηλότερη ΕΒΕ δεν μπορεί να δηλώσει καμία σχολή στο Μηχανογραφικό Δελτίο.

Δείτε επίσης:










Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου