Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας ΕΛΜΕΠΑ - “Open Days 2024”: Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής























Λόγω των κινητοποιήσεων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εξαιτίας του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού με τίτλο «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» και με κύρια επιδίωξη τη διασφάλιση της βέλτιστης δυνατής διεξαγωγής των δράσεων ενημέρωσης των μαθητών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ της Κρήτης, αποφασίστηκε η μεταφορά της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής εβδομάδας, Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας “Open Days 2024” στην αμέσως επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 - Ενημέρωση.

Η περίοδος των δηλώσεων συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων παρατείνεται έως και την ερχόμενη Παρασκευή 1/3 και ώρα 13:00.

Σημαντική διευκρίνιση: Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων που έχουν ήδη καταγραφεί/δηλωθεί στη “Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής” του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, ισχύουν!!! Μεταφέρονται αυτομάτως την ίδια μέρα, αλλά για την νέα εβδομάδα (11/3-15/3). Οι Υπεύθυνοι Επικοινωνίας Των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ θα επικοινωνήσουν, προκειμένου να διευθετηθούν επιμέρους λεπτομέρειες για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό portal του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας https://career.hmu.gr/ και στο σύνδεσμο https://career.hmu.gr/open-days-2024/

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου