Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος έτους 2024




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής και Ελέγχου Δικαιολογητικών ανακοινώνει ότι εκδόθηκε Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.

Ο Πίνακας υποψηφίων ιδιωτών με ελλιπή δικαιολογητικά - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 δημοσιεύεται προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι/ες για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι έκαστος/η υποψήφιος/α εμφανίζεται στον Πίνακα υποψηφίων ιδιωτών με ελλιπή δικαιολογητικά - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 με βάση των οκταψήφιο κωδικό αριθμό που του/της έχει αποδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσής του/της (και όχι με βάση το ονοματεπώνυμό του/της το οποίο και δεν θα εμφανίζεται).

Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον Πίνακα υποψηφίων ιδιωτών με ελλιπή δικαιολογητικά - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 καλούνται να υποβάλλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Εφαρμογής του διαγωνισμού ΔΙΧΩΣ να αποστέλλεται ταχυδρομικά οποιοδήποτε έγγραφο.

Η προθεσμία για την υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην Εφαρμογή του διαγωνισμού από υποψήφιους/ες που περιλαμβάνονται στον Πίνακα υποψηφίων ιδιωτών με ελλιπή δικαιολογητικά - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, ορίζεται από την 22/02/2024, ημέρα Πέμπτη, μέχρι και την 28/02/2024, ημέρα Τετάρτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή του Διαγωνισμού.



Δείτε επίσης:






Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος καθώς και στη σελίδα Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου