Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Πότε αρχίζει και πότε ολοκληρώνεται το εαρινό εξάμηνο έτους 2024 στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) του ΥΠΑΙΘΑ




























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Σύμφωνα με την υπ΄ αρίθμ. K5/13528/8-2-2024 (ΦΕΚ Β΄ 935/2024) απόφαση του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης Γεωργίου Βούτσινου,

Όλη η ενημέρωση για τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΙΕΚ - Ενημέρωση.

για το εκπαιδευτικό έτος 2023-2024 το εαρινό εξάμηνο κατάρτισης στις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αρχίζει την 1η Μαρτίου 2024 και λήγει την 30η Ιουνίου του ίδιου έτους.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου