Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Θέματα και απαντήσεις για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.Από τον ΕΟΠΠΕΠ γνωστοποιείται ότι βρίσκονται πλέον στη διάθεση των υποψηφίων οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.

Όλη η ενημέρωση για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.

Το ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ μετά από εισήγηση, της προέδρου της Κεντρικής Εξεταστικής Επιτροπής Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) και Διευθύνουσας Σύμβουλου, κ. Ρεμπούτσικα Γεωργίας, ενέκρινε τους καταλόγους Θεμάτων Θεωρητικής και Πρακτικής κατεύθυνσης με τις απαντήσεις αυτών για 29 ειδικότητες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας και 3 ειδικότητες Π.ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. και αποφάσισε την ανάρτησή τους πάραυτα για την προετοιμασία των αποφοίτων.

Ο κάθε κατάλογος θεμάτων ανά ειδικότητα περιλαμβάνει 150 ερωτήσεις Θεωρητικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου και 50 ερωτήσεις Πρακτικής κατεύθυνσης κλειστού τύπου.

‘Ετσι, δίνεται ο εύλογος χρόνος στους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης, πριν από την έναρξη υποβολής των αιτήσεων που θα ανακοινωθεί προσεχώς, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εδώ και οι ενδιαφερόμενοι, απόφοιτοι Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εδώ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) καθώς και στη σελίδα ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου