Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Απάντηση Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) στις ερωτήσεις βουλευτών για τις αλλαγές στη Ναυτική Εκπαίδευση
Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Υ.ΝΑ.Ν.Π.) απάντησε εγγράφως στη Βουλή μετά από ερωτήσεις βουλευτών που είχαν κατατεθεί για τις αλλαγές που σχεδιάζονται στη ναυτική εκπαίδευση.

Όλη η ενημέρωση για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, εντός του Δεκεμβρίου κατατέθηκαν τέσσερις (4) ερωτήσεις και αναφορές στη Βουλή από βουλευτές των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση για τη συζήτηση που έχει ανοίξει το Υ.ΝΑ.Ν.Π. σχετικά με τη δημιουργία του νέου θεσμικού πλαισίου που αφορά την αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και η οποία έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο χώρο της ναυτιλίας.

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να δείτε τη σχετική ανάρτηση του panelladikes24 με τις ερωτήσεις των βουλευτών και την απάντηση του Υ.ΝΑ.Ν.Π..Δείτε εδώ όλα τα για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) καθώς και στη σελίδα Α.Ε.Ν. - Ενημέρωση.Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου