Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο - Καλωσόρισμα νέων φοιτητών - Ανοδική πορεία των τμημάτων για 3η συνεχόμενη χρονιά
























Συγχαίρουμε και Καλωσορίζουμε τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο!

Είσαι πρωτοετής φοιτητής-τρια και θέλεις να είσαι πλήρως ενημερωμένος-η για όλες τις εξελίξεις που απαιτούνται στα πρώτα φοιτητικά σου βήματα; Αν ναι, τότε μπορείς να έχεις πλήρη ενημέρωση και από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Η πρύτανις του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε μήνυμά της καλωσορίζει στους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και τους εύχεται πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους.

Εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της που επέλεξαν το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους στις επιστήμες που σχετίζονται με την υγεία, την τεχνολογία, το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη και δηλώνει ότι οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες θα ζήσουν μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία το Σεπτέμβριο του 2023 !

Δείτε το σχετικό μήνυμα εδώ ή εδώ.

Πληροφορίες για τις εγγραφές του ακαδ. Έτους 2023-2024 θα ανακοινωθούν αρχές Σεπτεμβρίου.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους / όλες!

Τα Τμήματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σταθερά συνεχίζουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την ανοδική τους πορεία

Τα Τμήματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σταθερά συνεχίζουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την ανοδική τους πορεία. Οι υποψήφιοι/ες των Πανελλαδικών εξετάσεων 2023 απέδειξαν οτι το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο αποτελεί συνειδητή επιλογή για τις σπουδές τους. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε σχέση με το 2022 ήταν σχεδόν διπλάσιοι οι υποψήφιοι/ες που επέλεξαν τα Τμήματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ως πρώτη επιλογή (623 το 2023 έναντι 316 το 2022) με το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη άνοδο με ποσοστό της τάξης του 190%! 

Δυο από Τέσσερα Τμήματα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σημείωσαν άνοδο των βάσεων, ένα παρέμεινε σταθερό ενώ μόλις ένα Τμήμα σημείωσε ελάχιστη πτώση (της τάξης του 0,2%) στοιχείο αρκετά σημαντικό λαμβάνοντας υπόψη την πτωτική τάση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη διαρκή προσπάθεια της ακαδημαϊκής κοινότητας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για εξωστρέφεια μέσω της έρευνας, της υψηλής ποιότητας σπουδών και της άριστης αλληλεπίδρασης διδασκόντων και διδασκομένων.

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο παραμένει σταθερά στις αξίες του και η επιλογή του από τους/τις υποψηφίους/ες αποτελεί μια ακόμη σημαντική ευθύνη για να ανταποκριθεί όπως κάθε χρόνο στις προσδοκίες των νέων.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου