Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Πρόσκληση επιτυχόντων στη ΣΣΕ έτους 2023 - Όλα τα ονόματα - Οδηγίες






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Για να δείτε την εγκύκλιο κατάταξης με όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στη ΣΣΕ έτους 2023 πατήστε εδώ.

Για να δείτε τον οδηγό κατάταξης με χρήσιμες πληροφορίες για την κατάταξη πατήστε εδώ.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Την ημέρα της κατάταξης οι επιτυχόντες/ούσες θα πρέπει:

α. Ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν, να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που καθορίζονται με την Εγκύκλιο Διαταγή υπ’ αριθμ. «4»/20 Ιαν 23 του ΓΕΕΘΑ (Παράρτημα «Ζ») της Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριών, για τις Στρατιωτικές Σχολές (ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ) του Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 και επιπλέον πιστοποιητικό γέννησης.

β. Mε μέριμνά τους να υποβληθούν σε PCR COVID-19 test τις τελευταίες 72 ώρες πριν την παρουσίασή τους στη Σχολή, ανεξαρτήτως τυχόν εφαρμοσθέντος εμβολιαστικού προγράμματος έναντι COVID-19. Σε περίπτωση θετικού PCR COVID-19 test δεν παρουσιάζονται στη Σχολή, κατόπιν ενημέρωσης του Τμήματος Εισαγωγικών Εξετάσεων τηλεφωνικά (210 897 0223, 210 890 4127) και αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση tee@sse.gr και προσέρχονται για κατάταξη στη Σχολή με την αρνητικοποίηση του test.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Καλή κατάταξη και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο θα πάνε μεθαύριο θα φύγουν το ίδιο έργο κάθε χρόνο...το έδειξαν οι βάσεις που έπεσαν στα τάρταρα,οι νέοι προτιμουν το πανεπιστήμιο πια και καλά κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή