Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης - Ενημερωτικές επισκέψεις μαθητών-τριών Λυκείου

























Σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ενημερωτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στην Β΄ και Γ' Λυκείου.

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται είτε με φυσική παρουσία των μαθητών/τριών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών είτε διαδικτυακά, κάθε Δευτέρα, 11.30 - 12.30 και κάθε Τρίτη 12.00 - 13.00, από 13/2/2023 έως και 23/5/2023.

Στο πλαίσιο αυτό, θα αποτελούσε χαρά για εμάς να σας προσκαλέσουμε σε μια από τις συναντήσεις μας. Στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα σπουδών μας και να απαντήσουμε σε ερωτήματα σας γύρω από τις Οικονομικές Επιστήμες, τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές που αυτές ανοίγουν, τις δραστηριότητες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημώμν, τη φοιτητική ζωή στο Ρέθυμνο.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης/διαδικτυακής ενημέρωσης, με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματέας του Τμήματος κ. Ελένης Καλογεράκη: e.kalogeraki@uoc.gr. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2831077406

Υπεύθυνοι Καθηγητές:

- Εμβαλωματής Γρηγόρης, email: g.emvalomatis@uoc.gr

- Δασκαλάκη Χαρούλα, email: chdaskalaki@uoc.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας:

- Καλογεράκη Ελένη, email: e.kalogeraki@uoc.gr, τηλέφωνο: 2831077406.

Για τον προγραμματισμό επίσκεψης/διαδικτυακής ενημέρωσης, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής.



Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου