Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Προσθήκη διάταξης στην προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών-στριών στις Αστυνομικές Σχολές έτους 2023 - Ποιους αφορά






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.

Ανακοινώνεται ότι από το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και εντεύθεν, κατ’ εφαρμογή της περιπτ. στ΄ της παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 2226/1994 (Α΄ 122), στη Σχολή Αστυφυλάκων θα εισάγονται καθ’ υπέρβαση του αριθμού επιτυχόντων υποψηφίων μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ μέχρι δύο (2) υποψήφιοι,

Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

που είναι υιοθετηθέντα από τη Βουλή των Ελλήνων τέκνα μελών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και των υπαλλήλων που υπηρετούσαν στα καταστήματα κράτησης και στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου και έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους, χωρίς τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να δείτε την προκήρυξη και την απόφαση καθορισμού των εισακτέων έτους 2023.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου