Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ενημέρωση υποψηφίων για τις Αστυνομικές Σχολές έτους 2023






























Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Όλη η ενημέρωση για τις Αστυνομικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 17-02-2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Αστυνομικές Σχολές, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Αστυνομικές Σχολές με την Αίτηση - Δήλωση, την οποία είχαν καταθέσει στο Λύκειο τους.

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να δείτε την προκήρυξη και την απόφαση καθορισμού των εισακτέων έτους 2023.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Αστυνομικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Γιατί στην Αστυνομία για το όριο ηλικίας έχει έτος το 1998 φέτος, ενώ Λιμενικό και Πυροσβεστική ( σύμφωνα με πέρσι) είναι το 1997;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι έκαναν λάθος και στην προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών με τις ημερομηνίες στο όριο ηλικίας και άλλα site έγραφαν 1/1/2001 και άλλα 1/1/2002 😂

      Διαγραφή
    2. Αναφέρομαι στο τι γράφουν οι προκηρύξεις, όχι στο τι έγραφαν τα site, γι'αυτό δεν νομίζω να είναι λάθος. Το 2022 είχαν και το Λιμενικό και η Πυροσβεστική ως έτος το 1996 οπότε ταιριάζει χρονολογικά το 1997 για το 2023. Το θέμα είναι γιατί έχουν διαφορά ένα έτος ως προς την συμπλήρωση του 26 έτους οι 3 σχολές

      Διαγραφή
  2. Έχει γίνει λάθος στην προκήρυξη του Λιμενικού λογικά... Ήθελαν να πουν γεννηθέντες από 31/12/1997 ή αλλιώς 1/1/1998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Και τα 3 σώματα θέτουν ως κριτήριο το να μην έχει υπερβεί ο υποψήφιος το 26ο έτος της ηλικίας του, αλλά αναφέρουν διαφορετική χρονολογία γέννησης. Πώς δικαιολογείται αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι πρόσφατα και μου κάνει εντύπωση

      Διαγραφή