Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Εκδήλωση ενημέρωσης για το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

























Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (ΤΕΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθιέρωσε τη φετινή χρονιά ένα νέο τρόπο επαφής με τους μαθητές-τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης!

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Στο πλαίσιο των ενεργειών Εξωστρέφειάς του, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Γυμνασίων - Λυκείων της χώρας, διοργανώνει την Πέμπτη 22/12/2022, εξ αποστάσεως εκδήλωση (1,5 ώρας περίπου) στην οποία οι συμμετέχοντες-ουσες θα ενημερωθούν για τα αντικείμενα του ΤΕΠ, τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων του και θα λύσουν τις απορίες τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ακόλουθη διεύθυνση zoom: https://zoom.us/j/91385095543, με παράλληλη live streaming μετάδοση εδώ: https://youtu.be/OPSMY4ZgUO8.

Για οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία παρακαλείσθε να ανατρέχετε στη σελίδα του ΤΕΠ (https://www.uom.gr/dai), ενώ για τυχόν ερωτήματα μπορείτε να αποστείλετε το email σας εδώ: dai.extroversion@uom.edu.gr.

Πατήστε εδώ για να δείτε και άλλες αναρτήσεις του panelladikes24 σχετικά με πληροφορίες για πανεπιστήμια/τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πληροφορίες για επαγγέλματα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου