Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Κυβέρνηση: Δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 από τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θ
α γίνουν στο τέλος της τετραετίας και «δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι πανελλαδικές από τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών».

Όλες οι εξελίξεις για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 - Ενημέρωση.

Σχετικά με τις εκλογές και τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023, ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε τα εξής:

«Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια σταθερά. Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων έχουν οριστεί για πρώτη φορά τόσο νωρίς, έτσι ώστε οι γονείς και οι μαθητές να γνωρίζουν ακριβώς πότε θα γίνουν πανελλαδικές. Η αίσθηση την οποία έχω είναι ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι πανελλαδικές από οποιαδήποτε πολιτική εξέλιξη (…) Είναι πολύ σαφής η ημερολογιακή κατάσταση. Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν στην ώρα τους και οι εκλογές θα γίνουν όποτε τάσσει το Σύνταγμα».




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου