Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόσκληση Εισακτέων στη ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022























Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας Αττικής, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:00, οι εισακτέοι - εισακτέες των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2021 και των τριών (3) Κατευθύνσεων.

Όλη η ενημέρωση για τις Στρατιωτικές Σχολές έγκυρα και έγκαιρα και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.

Οι καλούμενοι/νες για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων που επισυνάπτεται.

Επιπρόσθετα, για την αποφυγή διασποράς του COVID-19, πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, κατά την ημέρα κατάταξης απαιτείται η προσκόμιση PCR COVID test αρνητικό (-), το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες 48-72 ώρες πριν την ημέρα παρουσίασής τους για κατάταξη. Επισημαίνεται, ότι η ως άνω υποχρέωση ισχύει και για όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες αναφέρονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών κατάταξης Δοκίμων.
Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές καθώς και στη σελίδα Στρατιωτικές Σχολές - Ενημέρωση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πρόσκληση Επιτυχόντων στη ΣΜΥΑ Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Όλοι οι επιτυχόντες - Ονόματα

    https://panelladikes24.blogspot.com/2021/09/2021-2022_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή