Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αποτελέσματα των Ελλαδιτών υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β’ Κατανομή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 - Βάσεις

Πανεπιστήμιο Κύπρου
Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β’ Κατανομή για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε τα αποτελέσματα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (εγγραφές, τις υποτροφίες και τις αιτήσεις για σίτιση και στέγαση των επιτυχόντων).


Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Ευημερίας (ΥΣΦΕ) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει τη Β΄ κατανομή θέσεων (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) των Ελλαδιτών υποψηφίων για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες για τις εγγραφές, τις υποτροφίες και τις αιτήσεις για σίτιση και στέγαση των επιτυχόντων.

Δείτε επίσης:




Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου