Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Από το panelladikes24 ευχόμαστε Καλά Αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλά Αποτελέσματα σε όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019Το panelladikes24 ενόψει της ανακοίνωσης των βαθμών στα μαθήματα που εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, εύχεται σε όλους ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης, επισημαίνουμε τα εξής:

- η διαδικασία για την εισαγωγή στα ΑΕΙ δεν εξαρτάται μόνο από τα παραπάνω αποτελέσματα αλλά και από την συμπλήρωση ενός κατάλληλα διαμορφωμένου Μηχανογραφικού Δελτίου σύμφωνα με τις επιθυμίες του υποψηφίου,

- δε θα πρέπει να επηρεάσει τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου ο αριθμός των μορίων του κάθε υποψηφίου καθώς στο Μ.Δ. πρέπει να εκφράζεται το ''τι θέλω'' και όχι το ''τι μπορώ'',

- μην παρασύρεστε από δημοσιεύματα σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και διαδίκτυο για τις Βάσεις 2019 καθώς δεν μπορούν να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις. Άλλωστε κάθε χρόνο η πραγματικότητα αποδεικνύει την εγκυρότητα ή μη των παραπάνω εκτιμήσεων,

- το panelladikes24 θα συνεχίσει να ενημερώνει για κάθε εξέλιξη με συνεχείς αναρτήσεις,

- στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας ελεύθερα εφόσον δεν έχουν υβριστικό περιεχόμενο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ. Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά. Εμείς οι γονείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί την αυριανή μέρα. Από μια μητέρα που η κόρη της δίνει δεύτερη φορά για να μπορέσει να μπει στην Ιατρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ. Αλλά πολύ πολύ άγχος. Πώς θα περάσει αυτό το βράδυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τα έβγαζαν από Δευτέρα να έχουμε ένα καλό ΣΚ. Ποιος ακούει τους γονείς μου. Είδες; Στο έλεγα διάβασε πιο πολύ; Τώρα για πες μου, πώς τα βλέπεις; Το μυαλό σου στις βόλτες, από Σεπτέμβρη να δούμε τι θα κάνεις. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Μαμά και μπαμπά σας αγαπάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PANELLADIKES24 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηρεμία παιδιά για όλους έχει θέση στα πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετική δουλειά...αντί να έψαχνα σε διαφορετικά σάιτ για προκηρύξεις κλπ που είναι κ χρονοβόρο ,με ένα κλικ στο σάιτ σας έβρισκα αυτό που ήθελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις τώρα - Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_37.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή