Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Τροποποίηση της προκήρυξης για τις Πυροσβεστικές Σχολές ως προς το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Τροποποίηση της προκήρυξης για τις Πυροσβεστικές Σχολές ως προς το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ)Όπως σας σας έχουμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες έγινε τροποποίηση της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/τριών και σπουδαστών/στριών στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, μόνο ως προς το εδάφιο «ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ)».

Πιο συγκεκριμένα,

ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - Δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ)

(Ι/1) Ο δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ), δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, όταν για μεν τους άνδρες βρίσκεται μεταξύ 19 και 27 kg/m2, για δε τις γυναίκες, μεταξύ 18 και 25 kg/m2. 

(Ι/2) Η παχυσαρκία με δείκτη μάζας σώματος από 27,1 έως 35 kg/m2 για τους άνδρες και 25,1 έως 35 kg/m2 για τις γυναίκες, που δεν προκαλεί κώλυμα στη βάδιση και στις υποχρεώσεις του στρατιωτικού βίου, εφόσον η περίμετρος της μέσης (οριζόντια περίμετρος σώματος στο σημείο μεταξύ του πλευρικού τόξου και της λαγονίου ακρολοφίας) υπερβαίνει τα 102 εκατοστά για τους άνδρες και τα 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν η περίμετρος μέσης είναι μικρότερη ή ίση αυτών των ορίων κρίνονται Ι/1. 

Δείτε εδώ τη σχετική τροποποιητική απόφαση.

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί την προκήρυξη, τις τροποποιήσεις που έγιναν, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων, τις περσινές βάσεις κτλ.

Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Πυροσβεστικές Σχολές έτους 2019

Δείτε επίσης: 

Συμπληρωματική Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2019

ΠΚΕ - Πυροσβεστικές Σχολές - Λιμενικές Σχολές - Ενημέρωση για τους κοινούς υποψήφιους των συγκεκριμένων σχολών

Ενημέρωση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για την συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2019

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υποψηφίων για την εισαγωγή στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας έτους 2019 - Όλες οι λεπτομέρειες

Αριθμός εισακτέων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2018 για τις Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές, Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 2018 για τις Στρατιωτικές Σχολές, Αστυνομικές Σχολές, Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπερα,
    υποψηφιος με 6% εδω . Πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα με 16750 μορια ή τσαμπα ο κοπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή