Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019

Υπουργείο Παιδείας: Αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

07 06 1 panelΤο panelladikes24 σας ενημερώσει από την Τρίτη 25/6 για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 28-6-2019, μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. 

Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δείτε επίσης: 

Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Ωραία. Λίγες ώρες έμειναν. Καλά αποτελέσματα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις τώρα - Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

    http://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_37.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή