Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Ειδικά Μαθήματα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (πρόγραμμα, σχολές με ειδικά μαθήματα, εξεταστικά κέντρα)

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Ειδικά Μαθήματα - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (πρόγραμμα, σχολές με ειδικά μαθήματα, εξεταστικά κέντρα)Σχετικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Ειδικά Μαθήματα σας γνωρίζουμε τα εξής: 


- στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα

- οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η συγκέντρωση του μισού της μέγιστης βαθμολογίας στα ειδικά μαθήματα (αν απαιτούνται δύο ειδικά μαθήματα, τότε ο περιορισμός του μισού της μέγιστης βαθμολογίας ισχύει στο καθένα χωριστά),

- οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα εξεταστικά κέντρα που όρισε το ΥΠΠΕΘ και τα οποία μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Ειδικά Μαθήματα - Εξεταστικά κέντρα

- θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου για τα εξεταστικά κέντρα των μαθημάτων «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» και «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία».

Δείτε επίσης: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 - Πρόγραμμα ειδικών μαθημάτων και μουσικών μαθημάτων



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Εξεταστικά κέντρα των μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξεταστικά κέντρα στα Ειδικά Μαθήματα για τους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες έτους 2019

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/06/2019_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή