Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τροπολογία για παράταση στην εισαγωγή στις ΑΕΝ με απολυτήριο - Πλήρης επιβεβαίωση του panelladikes24

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί σύντομα, μετατίθεται για την επόμενη χρονιά η διαδικασία εισαγωγής στις ΑΕΝ μόνο μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι είχε ανακοινωθεί ότι από το 2019 δε θα ίσχυε η εισαγωγή στις ΑΕΝ με τη διαδικασία μοριοδότησης απολυτηρίου, θαλάσσιας υπηρεσίας κτλ.

Το panelladikes24 είχε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα περίπου ότι εξεταζόταν ρύθμιση για το συγκεκριμένο θέμα. Δείτε εδώ.

Δείτε το περιεχόμενο της τροπολογίας

Από το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021 η εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) θα πραγματοποιείται μόνο μέσω του συστήματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε τις αναρτήσεις του panelladikes24 για το συγκεκριμένο θέμα

Μεγάλη ανατροπή - Από το 2019 η εισαγωγή στις ΑΕΝ μόνο μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (AEN) - Ποιες θα ισχύσουν από φέτος - Τι θα αλλάξει την επόμενη χρονιά

Εισαγωγή στις ΑΕΝ με απολυτήριο - Είναι πιθανόν να δοθεί παράταση ώστε να ισχύσει και το 2019

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τους υποψήφιους σπουδαστές των ΑΕΝ.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



7 σχόλια:

  1. Δηλαδη ισχυει το μπαρκο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ισχύει για φέτος και για το 2020 απο το 2021 εισαγωγη μονο με πανελληνιες

      Διαγραφή
  2. Υποψήφιοι ΑΕΝ - Εισαγωγή με απολυτήριο και το 2019 - Σύντμηση του χρόνου απόκτησης αποδεικτικού ναυτικής ικανότητας - Διαβάστε όλη την τροπολογία

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/02/2019_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλ κανεις ένα εικονικό μπαρκο και παρακάμπτεις τις πανελλαδικές. Κάθεται το κορόιδο διαβάζει φροντιστήρια κλπ και σου χώνεται ο άλλος απ το παράθυρο. Αθάνατη Ελλάδα! Το μονο που άλλαξε απ το 21 και μετα ειναι το μπαξίσι που λέγεται πλέον φακελάκι και το ρουσφέτι απόφαση υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ11 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:20 μ.μ.

    Δες εδώ ρε έβαλαν απολυτήριο που να τους καεί το σπίτι τους εύχομαι το ανακοινώνουν 3 μήνες πριν βγει η προκηρύξει δηλαδή πόσο άσχετοι πρέπει να είναι μου λέτε? Έχουμε δαπανήσει τόσα χρήματα για τις πανελλήνιες και τώρα μας ξεκαρφώνουν την απόφαση που είναι γελοία . Και είναι καθαρά επειδή έρχονται εκλογές . Καλά κάτσε να έρθουν και θα δουν το πόσο γλύκα είναι να πετάγονται έξω απο την κυβέρνηση θέμα χρόνου είναι , να χαρείτε της μαλακίες που κάνετε όσο είναι νωρίς γιατί σε λίγο θα πάτε σπίτια σας άσχετη . ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ . ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ! Δηλαδή το φύλαγαν προεκλογικά. Πολύ ωραία. Όσοι διαβάζουν δλδ για τις πανελλαδικές τι είναι;;. Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου. Μακάρι τουλάχιστον να υπάρξει αξιοκρατία. Καθαρά ψηφοφορία φίλε. Θα γίνει σφαγή. Περιμένετε και 10000 αιτήσεις έτσι για πλάκα.Τα καταστρέψατε όλα τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ΦΕΚ η ρύθμιση με την παράταση στη δυνατότητα εισαγωγής στις ΑΕΝ με απολυτήριο (εκτός Πανελλαδικών Εξετάσεων) και για το 2019

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/03/2019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα άτομα θα εισαχθούν με απολυτήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή