Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Πανελλαδικές 2019 - Εξετάζεται να δοθεί αυξημένη μοριοδότηση στους υποψήφιους από τη Ζάκυνθο λόγω σεισμών

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές εξετασεις 2019 - αυξημένη μοριοδότηση στους υποψήφιους από τη Ζάκυνθο λόγω ÏƒÎµÎ¹ÏƒÎ¼ÏŽÎ½Ο Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου και έθεσε το αίτημα της αυξημένης μοριοδότησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου της Ζακύνθου στις προσεχείς Πανελλαδικές εξετάσεις, λόγω των συνεχιζόμενων σεισμών που συμβαίνουν στο νησί το τελευταίο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο αίτημα εξετάζεται σοβαρά, ενώ δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα υπάρξει απάντηση ώστε να δημιουργηθεί ένα σαφές και ξεκάθαρο πλαίσιο για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων της Ζακύνθου.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή όσοι δώσουν στην Ζάκυνθο θα την πάρουν δηλαδή οι Κεφαλονίτες αν επιθυμούν να δώσουν πανελλήνιες στην Ζάκυνθο θα διεκδικήσουν και αυτοί την ποσόστωση ή θα πρέπει να αποδείξουν ότι τις μέρες των σεισμών μένανε μόνιμα στη Ζάκυνθο για να την πάρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή