Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Έως 28 Φεβρουαρίου οι προδηλώσεις για τις εξετάσεις για εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης έτους 2019

Σχετική εικόναΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη. 

Όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερες αναρτήσεις, από τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 (δηλαδή για την εισαγωγή στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020) και εφεξής, η εισαγωγή στα τρία (3) Τμήματα

- στο Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, 

- στο Τµήµα Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας, 

- στο Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων 

γίνεται ΜΟΝΟ μόνο µέσω κοινών εισαγωγικών εξετάσεων πανελλαδικού επιπέδου

Τα ανωτέρω ισχύουν και για το Τµήµα Εθνοµουσικολογίας του Ιονίου Πανεπιστηµίου, το οποίο όμως δεν θα λειτουργήσει το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, άρα δεν αφορά τους φετινούς υποψηφίους. 

Προδήλωση από τους υποψήφιους φοιτητές από 25 έως 28 Φεβρουαρίου

Για την έγκαιρη διοργάνωση των εισαγωγικών αυτών εξετάσεων που για πρώτη φορά θα υλοποιηθούν τη φετινή χρονιά και προκειμένου να αντληθούν πληροφορίες που αφορούν στο πλήθος των ενδιαφερομένων για αυτά τα 3 τμήματα, πρέπει στο διάστημα 25-28 Φεβρουαρίου οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να υποβάλουν στο Λύκειό τους τη συνημμένη ΠΡΟΔΗΛΩΣΗ.

Άρα η ΠΡΟΔΗΛΩΣΗ του Φεβρουαρίου αφορά ΜΟΝΟ τους μαθητές (όχι τους αποφοίτους) που τυχόν ενδιαφέρονται για τα 3 Τμήματα και οι προτιμήσεις τους είναι εντελώς ενδεικτικές και καθόλου δεσμευτικές. 

Αντίθετα, με την Αίτηση-Δήλωση του Μαρτίου, όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 και τότε όσοι ενδιαφέρονται θα δηλώσουν και τις προτιμήσεις τους για τα 3 μουσικά Τμήματα, προτιμήσεις οι οποίες τότε θα είναι δεσμευτικές και οριστικές. Με την Αίτηση-Δήλωση του Μαρτίου κάποιος μαθητής θα μπορέσει να αλλάξει προτιμήσεις ή να προσθέσει/αφαιρέσει και τα 3 μουσικά Τμήματα, ανεξαρτήτως αν έκανε ή όχι την ΠΡΟΔΗΛΩΣΗ του Φεβρουαρίου και τι είχε προδηλώσει με αυτήν.


Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Σε ΦΕΚ η Υ.Α. για τις διαδικασίες διενέργειας των εξετάσεων για την εισαγωγή φοιτητών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών - Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή