Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση μαθητών της τελευταίας τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2018-2019 για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις - Εγκύκλιος - Μαθήματα - Συντελεστές Βαρύτητας

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την ενημέρωση των μαθητών της τελευταίας τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2018-2019 και των αποφοίτων - υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2019 σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η εγκύκλιος σε μορφή pdf.

Δείτε επίσης: 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν διατηρουν τον συνδιασμο των συγκεκριμενων μαθηματων και στο νεο συστημα τους ας παραμεινει η Βιολογια Γενικης Π. και να φυγει η Βιολογια Προσανατολισμου ή να φτιαξουν ενα νεο βιβλιο Βιολογιας Γενικης Π. οπου θα συνδιαζει στην υλη της βασικα στοιχεια της τωρινης Βιολογιας γενικης π. και της Βιολογιας Προσανατολισμου και να δημιουργηθει στο νεο συστημα τους η Βιολογια Γεν.Π. με νεα Υλη οπου θα μπορουν να την επιλεγει οποιος υποψηφιος ή οποια υποψηφια θελει να το δωσει στις πανελλαδικες απο οποιαδηποτε ομαδα προσανατολισμου για να εισαγονται στις σχολες των επιστημων υγειας και ζωης οπου απο την ομαδα των θετικων σπουδων προσανατολισμου σε οποια σχολη και τμημα των επιστημων υγειας και ζωης επιθυμουν ενω απο τις αλλες ομαδες προσανατολισμου να εισαγονται μονο στις παραιατρικες σχολες και οσοι δεν θελουν να το δινουν υποχρεωτικα ενδοσχολικα ο καθενας πρεπει να εχει τις βασικες γνωσεις της Βιολογιας κι ας αντικαταστησουν τα Λατινικα με την Κοινωνιολογια στην ομαδα των ανθρωπιστικων σπουδων για εισαγωγη στις σχολες και τα τμηματα των Ανθρωπιστικων Νομικων και Κοινωνικων επιστημων.Γιατι αραγε αυτη η αριστερη και (ταχα)φιλολα΄ι΄κη κυβερνηση συνεχιζει στο συγκεκριμενο ζητημα και οχι μονον συνεχιζει το εργο των προκατοχων της εκ της νεοφιλελευθερης δεξιας ας παραμεινει με καποιον τροπο το μαθημα της Βιολογιας και στο νεο συστημα εισαγωγης και απο τις υπολοιπες ομαδες προσανατολισμου (εκτος ομαμαδων πρ. των θετικων σπουδων) να εισαγονται εστω στα τμηματα των Παραιατρικων επαγγελματων ας το δει αυτο το ζητημα η κυβερνηση της Αριστερας και να το αλλαξει οπως και με τα ΕΠΑΛ οπου αυξησε τους εισακτεους των ΕΠΑΛ προς τα Πανεπιστημια απο το 1% στο 5% που πολυ σωστα επραξε τωρα που τα ΤΕΙ συγχωνευοντιαι με τα Πανεπιστημια.Ας το επανεξετασουν το ζητημα της Βιολογιας ας εχουμε και κατι καλο να θυμωμαστε απο την Κυβερνηση του Αλεξη στις ολιγες καθως ολα δειχνουν ημερες της ΄΄δυστηχως΄΄.Γιατι αλλιως δειχνει οτι οσοι δεν μπορουν να κατανοησουν Φυσικη και Χημεια και επιθυμουν να ακολουθησουν καποιο παραιατρικο επαγγελμα αιχμης (Νοσηλευτικη,Φυσικοθεραπεια κ.α.)να στραφου προς τον ιδιωτικο τομεα πανεπιστημιακης ή επαγγελματικης εκπαιδευσης οπως Ιδιωτικα Πανεπιστημια,ΙΕΚ,Κολεγια και οτιδηποτε ομως η τωρινη κυβερνηση παινευεται πως ειναι εναντια σε κατι τετοιο να δουμε αυτη θα συνεχισει μεχρι τελους ως προς αυτο το θεμα να ειναι η τακτικη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή