Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Εντός Φεβρουαρίου η ψήφιση του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ) - Στα Μηχανογραφικά Δελτία 2019 τα νέα τμήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για ενοποίηση του σημερινού ΔΙΠΑΕ με το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα ΤΕΙ Κεντρικής και Ανατολικής ΜακεδονίαςΜέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του σχεδίου νόμου, που αφορά τη συγκρότηση του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (ΔΙΠΑΕ), το οποίο θα προκύψει από την ενοποίηση του σημερινού ΔΙΠΑΕ με το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα ΤΕΙ Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας

Εφόσον ολοκληρωθεί η νομική επεξεργασία του νομοσχεδίου θα τεθεί σε διαβούλευση, με την ψήφισή του να εκτιμάται πως θα γίνει εντός του Φεβρουαρίου, χρονοδιάγραμμα που επιτρέπει και τη συμπερίληψη των νέων Τμημάτων στα μηχανογραφικά. 




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Συνέργεια Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας»

    https://panelladikes24.blogspot.com/2019/02/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή