Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Συμπληρωματική προκήρυξη των σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσών και Ψαρών

Αποτέλεσμα εικόνας για Συμπληρωματική προκήρυξη των σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσών και ΨαρώνΣυμπληρωματική Προκήρυξη Διαγωνισμού για την Εισαγωγή Σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας, από υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων των Νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρών, που υπέβαλαν αίτηση - δήλωση και συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017, σε υλοποίηση της διάταξης του άρθρου 74 παράγραφος 4 του Ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Α΄114 ), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 32 του Ν. 4521/2018 (ΦΕΚ Α΄ 38)


Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


9 σχόλια:

  1. Δεν βγάζετε και μια για αλλους 250 για τους κανονικούς υποψηφίους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μανδρα τι θα γινει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλαδισταν.Η Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε Ευρωπαίε.

      Διαγραφή
    2. 10:10μμ προφανως ρομα ο φιλος.

      Διαγραφή
    3. Και ανθέλληνας

      Διαγραφή
    4. θελεις να περασεις και αστυνομια.ουτε την ελλαδα σεβεσαι,ουτε τους ανθρωπους απο την αφρικη ουτε και τον ιδιο σου τον εαυτο.

      Διαγραφή
    5. 8:57 μετά από τελεία κεφαλαίο γράμμα τούβλο!

      Διαγραφή
  4. θα βγαλουν καμια συμπληρωματικη προς το τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή