Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ενημέρωση για τη διεξαγωγή Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) Υποψηφίων ΣΜΥ έτους 2018

Οι υποψήφιοι ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ που υπέβαλαν Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), θα εξεταστούν με μέριμνά της.

Οι δεκτοί υποψήφιοι θα κατανεμηθούν σε ομάδες, οι οποίες θα ξεκινούν διαδοχικά (η πρώτη Δευτέρα, η δεύτερη Τρίτη κ.ο.κ) και η ημερομηνία έναρξης της κάθε ομάδας θα κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα και στην πύλη της Σχολής, την 15 Ιουνίου 2018, με την ανακοίνωση του προγράμματος και των δεκτών υποψηφίων.

Οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) κάθε ομάδας θα διαρκέσουν πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, ως εξής:

1η ημέρα: Υγειονομική εξέταση στο 424 ΓΣΝΕ (Θεσσαλονίκη), (όπου οι υποψήφιοι θα προσκομίσουν τις εργαστηριακές εξετάσεις, συμπληρωμένες στο δελτίο υγειονομικής εξέτασης, που μέχρι τότε θα πρέπει να τις έχουν ολοκληρώσει).
2η ημέρα: Εξέταση από την Ανώτατη Στρατού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ), στο 424 ΓΣΝΕ (Θεσσαλονίκη).
3η ημέρα: Αθλητικές δοκιμασίες στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.
4η ημέρα: Α΄ ψυχομετρική δοκιμασία (γραπτή), στη Σχολή (Τρίκαλα).
5η ημέρα: Β΄ ψυχομετρική δοκιμασία (προφορική), στη Σχολή (Τρίκαλα).

Ημερομηνία έναρξης των ΠΚΕ (πρώτη ομάδα) θα είναι η Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018. Ο αριθμός των ομάδων και συνεπώς η συνολική διάρκειά τους θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν κάποιο σοβαρό λόγο (υγείας, εξετάσεις, κλπ) που τους δημιουργεί κώλυμα για εξέταση στις ΠΚΕ σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Σχολή μεταξύ 4 και 8 Ιουνίου 2018, ώστε να κατανεμηθούν αντίστοιχα, πριν την έκδοση του προγράμματος. Οπωσδήποτε θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους και να προσκομίσουν δικαιολογητικά, που να αποδεικνύουν το λόγο που επικαλούνται.

Όσοι είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι και για ΤΕΦΑΑ, παρακαλούνται να προγραμματίσουν, εάν είναι δυνατόν, τις εδικές αθλητικές εξετάσεις για αυτά, έτσι ώστε να τις έχουν ολοκληρώσει πριν την έναρξη των ΠΚΕ. Διαφορετικά, ισχύουν και γι αυτούς τα αναγραφόμενα στην προηγούμενη παράγραφο.

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος, κάθε αλλαγή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Τηλέφωνα Τμήματος Εισαγωγικών Εξετάσεων - Μελετών (ΤΕΕ-Μ): 24310 -38365, -38637, -39632

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου