Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Μετεγγραφές Φοιτητών - Υπόσχεση Γαβρόγλου για νέα νομοθετική ρύθμιση που θα αφορά τους φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα - Από το Σεπτέμβριο η ισχύς της

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών -  νέα νομοθετική ρύθμιση στους φοιτητές με χαμηλά εισοδήματα - Από το Σεπτέμβριο η ισχύς τηςΟ υπουργός Παιδείας κατά τη δευτερολογία του στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΜΥ της Βουλής για το σ/ν ''Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις'', αναφέρθηκε στο θέμα των Μετεγγραφών Φοιτητών.

Ο κ. Γαβρόγλου υποσχέθηκε ότι άμεσα θα προωθήσει διάταξη για τους φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα με ισχύ από τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι με σημερινή ανάρτηση το panelladikes24 επεσήμανε τη μη τήρηση των δεσμεύσεων από το υπουργό προς τους συγκεκριμένους φοιτητές. Δείτε εδώ τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δείτε μερικά σημαντικά σημεία της δευτερολογίας του υπουργού με την αναφορά στις Μετεγγραφές Φοιτητών

- Πολλές οικογένειες δε μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους λόγω δυσχερειών.


- Γνωρίζουμε το πρόβλημα οικογενειών με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που δεν μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά τους αλλά ακόμα δεν μπορούμε να το λύσουμε.

- Αισθάνομαι ένοχος και υποσχόμαστε ότι θα φέρουμε νομοθετική ρύθμιση που θα ισχύσει από το Σεπτέμβριο.

- Είναι δύσκολο οι οικογένειες αυτές να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα μόρια αν δεν υπάρχουν και άλλα μόρια από κοινωνικά κριτήρια.

- Πολύ σύντομα θα έρθει η διάταξη που θα λύνει τα προβλήματα αυτών των οικογενειών με πολύ χαμηλά εισοδήματα.

- Μαζί με τα Πανεπιστήμια να δούμε το θέμα και τους ενισχύσουμε με καθηγητές, με επιπλέον χρηματοδόση και υλικοτεχνικές υποδομές.

Δείτε επίσης: 

Δείτε τη ρύθμιση για τις Μετεγγραφές Φοιτητών που περιλαμβάνεται στο σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Μετεγγραφές Φοιτητών - Δεν τήρησε ο υπουργός τη δέσμευσή του για τους φοιτητές με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

  1. Δε πιστεουμε τιποτα υπουργε.Τα ιδια λεγατε πριν 1 μηνα και τα ιδια λεγατε τον απριλιο του 17.μεχρι τον Σεπτεμβρη ποιος ζει ποιος πεθαινει...υπουργε τωρα καντο αυτο διοτι θα προσφυγουμε νομικα και μετεγγραφες δεν θα παρουν τα χλιδατα αδερφια!Αυτα υπουργε να τα λες σε αλλους...δεν θα περιμενουμε εμεις εναν υπουργο που δεν τηρει τις δεσμευσεις του και μισει τους φτωχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπουργε δεν θα περιμενουμε αλλο,κανε κατι τωρα διοτι θα το μετανιωσεις πικρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψεματα ψεματα ψεματα δεν βαρεθηκατε να μας δουλευετε ? Ποιο Σεπτεμβριο? Τοτε θα λετε αλλα παλι αν ειστε βεαια υπουργος. Παιζετε με τα ονειρα κ τις ζωες χιλιαδων οικογενειων. Δινετε συνεχεια μετεγγραφες σε πλουσιοπαιδα κ φοροδιαφυγαδες για να κανετε ζωαρες. Το αφηνετε για Σεπτεμβρη για ψηφαλαια? Αμ δε που θα σας κανουμε την χαρη!!! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ, ΑΚΟΥΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι, κ. Υπουργέ, δε νιώθετε ένοχος, βγάλτε το προσωπειο του δήθεν αριστερού, ο νόμος που βγάλατε είναι για τους πλούσιους και επίσης με τις τροπολογίες που βγαζετε μας το επιβεβαιωνεται, έπρεπε πρώτα να φροντίσετε εμάς τους φτωχούς και μετά τα αδέρφια με τα 60000, αλλά εσείς μόνο αυτούς νιώθετε, ενδιαφέρεστε μηπως χάσουν έστω και μέρος από τη χλιδατη ζωή τους, και οι υπάλληλοι σας είναι μέσα στο κόλπο, μας κοροϊδεύουν και αυτοί, είδαμε ποιοι πήραν μετεγγραφη,δεν είναι που μας έλεγαν ότι δήθεν δε μπορούν να πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 6000ΚΚ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ17 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:24 π.μ.

    ΠΟΙΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που γίνεται με τις μετεγγραφές έχει καταντήσει αηδία. Είναι Φεβρουάριος και ακόμα συζητάμε για αιτήσεις, αποτελεσματα, εγγραφές. Μιλάμε για πολλή οργανωμένη κατάσταση. Α και αφήνουμε και παράθυρα και για άλλες νέες εξελίξεις. Είμαστε φοβεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΟΣ -ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ-ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ17 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:46 μ.μ.

    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΩΣ 6000ΚΚ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ;;;;;;ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΜΕΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΊ Ο ΝΟΜΟΣ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, Ε9, ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ (ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ), ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διεργασίες μεταξύ όλων των κομμάτων για νέο νόμο που θα αφορά τις Μετεγγραφές Φοιτητών - Τι είπε ο υπουργός στη Βουλή

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/02/blog-post_33.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το εισοδημα για τις μεταγραφές ποσο πρεπει να ναι ετσι ωστε να να μεταφερθει ο φοιτητής στην ιδια περιοχη με την οικογενεια του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή